Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Comfort Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Välkommen till Comfort Hotel Sundsvall, beläget i centrala Sundsvall. Känn dig som hemma i våra hotellrum som nyligen renoverades. Hotellet är perfekt för dig som reser ensam, som par, med familjen eller idrottslaget.

Checka in på Comfort Hotel Sundsvall. Känn dig som hemma i ett av våra 203 hotellrum och sov skönt i våra Jensensängar. 110 hotellrum är nyligen renoverade och flera av rummen har utsikt över havet och Sundsvallsbron. Bästa sättet att starta dagen är med vår frukostbuffé där du finner allt du behöver innan du ger dig ut på stadsäventyr. Hotellet är perfekt för dig som reser ensam, som par, med familjen eller idrottslaget.

Träning under resan?

Vill du köra ett träningspass under din vistelse tränar du gratis på Energikällan gym som finns i hotellet och för dig som hellre önskar frisk luft, finns närhet till naturområden. Våra yngsta gäster kan uppskatta ett besök på äventyrsbadet Himlabadet.

Konferens

Hotellet är även välanpassat för både större och mindre konferenser. Ät lunch eller avsluta dagen i vår populära restaurang.

Perfekt läge i centrala Sundsvall

Reser du med barn? Perfekt, då är Comfort Hotel Sundsvall en bra utgångspunkt till äventyrsbadet Himlabadet eller utforska friluftsområdet Norra Berget. Framröstad som Sveriges bästa äventyrsbad och med flera olika vattenrutschbanor, klättervägg med olika svårighetsgrad, bubbelpool, vattenpist, surfstream och mycket mer är det enkelt att ha kul här, för både stora och små. Himlabadet ligger 5-10 minuter med bil från hotellet. En av regionens mest besökta utflyktsmål är Norra Berget, 10 minuter med bil från hotellet. Här kombineras natur och kulturhistoria med lekplatser, butiker och serveringar, vilket gör detta schyssta stället till en plats för alla åldrar.

Klättra upp i det 22 meter höga utsiktstornet (som kallas för Glasspinnen i folkmun) för fantastisk utsikt över Sundsvall och havsbukten, besök Sjöfarts- och Hantverksmuseet eller kolla in vilka djur som håller till på berget. Kanske du till och med kan få klappa ett lamm när du är där?

Kontakt

  • Strandgatan 10 852 31 Sundsvall , Sverige

Hitta till hotellet

Lokaltrafik

Du hittar en busshållplats 200 meter från hotellet, och Sundsvall Centralstation bara 400 meter från hotellet, därifrån kan du ta en buss dirket till Sundsvall  where you also can take the bus directly to Sundsvall Timrå Airport.

Avstånd till flygplats

22 km och cirka 20 minuter med bil. 

Taxi

Taxi Kurir Sundsvall, +46 60 15 00 00

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.