Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Quality Hotel™ Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Sundsvall. Med ett perfekt läge för möten, nöjen och upplevelser och med bekvämt gångavstånd till shopping i Stenstan. Här finns populära restaurangen q.bar och närmsta granne är Bio Drakstaden och garage finns i källaren.

Quality Hotel™ Sundsvall 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,5
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Sundsvall

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

På Quality Hotel Sundsvall finns något för alla!

Med fokus på konferens

konferensvåningen finns sjutton konferens- och grupprum. Utöver det erbjuder vi även biografens åtta salonger och rymliga foajé – perfekta för föreläsningar och seminarier. Vår biograf finns på entréplan i samma hus.

Quality Hotel Sundsvalls restauranger

Från eventlokal för konferenser till stora konserter till nattklubb.. Quality Hotel har Sundsvalls bredaste utbud av underhållning. Med eventlokaler på två våningar har vi ett stort nöjesutbud kombinerat med stora event. Glöm inte att besöka q.bar, vår lobbybar. Livemusik, afterwork, quiz, a la carte. Alltid värt ett besök.

Parkering

Det finns parkeringsplatser och varmgarage i direkt anslutning till hotellet. Du kan ta hissen direkt upp till hotellreceptionen, konferensvåningen eller hotellvåningarna. Priset för garageplats är 180 SEK/ dygn och det går bra att betala tillsammans med hotellnotan. Garageplats kan inte reserveras i förväg, utan enbart på plats vid ankomst.

Sundsvall när du är ledig

Quality Hotel Sundsvall ligger ett par minuters promenad från Sundsvalls vackra stenstad med all shopping och service som kan önskas. Quality Hotels restaurang q.bar och vår biograf  Bio Drakstaden erbjuder mycket nöje i huset. Vill du ha mer att välja på tipsar vi gärna om aktiviteter i och runt Sundsvall. Sundsvall är en fantastisk sommarstad och den vackra Stenstaden inbjuder till fina gångstråk med byggnader från sekelskiftet. Strosa längs Selångersån och njut av en glass vid åkanten. Den som inte är höjdrädd kan prova på en guidad takvandring på stadens historiska byggnader. För barnen finns äventyrsbadet Himlabadet och i närområdet ligger även Trolska Skogen, ett riktigt familjeäventyr i en mysig sagoskog. Sundsvall ligger inbäddat mellan Norra Berget och Södra Berget, två fantastiska platser som inbjuder till aktiviteter med utsikt. Utmed kusten finns många vackra stränder som inbjuder till sol och bad. Är man gastronomiskt intresserad så finns flertalet lokala producenter av såväl mat och dryck. Passa på att göra ett studiebesök på Hernö Gin eller High Coast Destillery. Shoppingmöjligheter finns det gott om både i Stenstan och i Birsta City

Kontakt

  • Esplanaden 29, Box 746 852 36 Sundsvall , Sverige

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Sundsvall C.

Buss

Buss till hållplats Navet.

Om Quality Hotel Sundsvall

Antal hotellrum

201 st - 429 bäddar

Antal konferenslokaler

25 st -  plats för 1 433 deltagare

Avstånd flygplats

Sundsvall Timrå Airport:
23 km, ca 20 min med bil.

Avstånd lokaltrafik

Sundsvall C: ca 500 m
Busstation Navet: 500 m. Härifrån går både lokaltrafik och fjärrbussar. 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.