Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Se alla hotell i Sundsvall, Sverige

Quality Hotel™ Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Sundsvall. Med ett perfekt läge för möten, nöjen och upplevelser och med bekvämt gångavstånd till shopping i Stenstan. Här finns populära restaurangen q.bar och närmsta granne är Bio Drakstaden och garage finns i källaren.

Quality Hotel™ Sundsvall 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,6
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Sundsvall

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
780 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
4

Bra hotell

den 28 februari 2024, Bromma, Sverige, 614ing

I det stora hela ett bra hotell. Bra mat i restaurangen och god frukost. Lite bås på golvet i rummet och väldigt små kuddar drar ner betyget. Ligger centralt och bra. Mycket för pengarna både vad det…

I det stora hela ett bra hotell. Bra mat i restaurangen och god frukost. Lite bås på golvet i rummet och väldigt små kuddar drar ner betyget. Ligger centralt och bra. Mycket för pengarna både vad det gäller service boende och maten. Kan rekommenderas.
Läs mer
5

Bra konferenshotell!

den 11 februari 2024, Härnösand, Sverige, carinl475

Utmärkt för konferens! Fick rumsnyckeln direkt vid ankomsten vid lunchtid! Bilen stod tryggt o fint i garaget. Bra konferenslokal där allt fungerade. Trevlig konferensvärdinna på plats löste alla fund…

Utmärkt för konferens! Fick rumsnyckeln direkt vid ankomsten vid lunchtid! Bilen stod tryggt o fint i garaget. Bra konferenslokal där allt fungerade. Trevlig konferensvärdinna på plats löste alla funderingar. God mat o efterrätter! Bra kaffe! Det enda som inte var på topp var värmen på rummet som var för varmt o lyckades inte sänka den.
Läs mer
3

Omdöme

den 7 februari 2024, Umeå, Sverige, viktorwestermark83

Närhet, parkering och trevligt bemötande! Rummen är tyvärr ofta dåligt städade, denna gång extremt dåligt städat. Mat kvar i kylskåp från tidigare gäst. Smidigt med garage med hiss, alltid lediga pla…

Närhet, parkering och trevligt bemötande! Rummen är tyvärr ofta dåligt städade, denna gång extremt dåligt städat. Mat kvar i kylskåp från tidigare gäst. Smidigt med garage med hiss, alltid lediga platser.
Läs mer
5

Trevligt hotell med bra läge.

den 9 januari 2024, Saltsjö-Boo, Sverige, 90_gabbiE

Väldigt trevligt hotell, med bra läge. Trevliga rum med fin utsikt över Sundsvall (7:e våningen). Mycket bra frukost. Toppen att kunna parkera bilen i garage över natten (160 kr) Supertrevlig person…

Väldigt trevligt hotell, med bra läge. Trevliga rum med fin utsikt över Sundsvall (7:e våningen). Mycket bra frukost. Toppen att kunna parkera bilen i garage över natten (160 kr) Supertrevlig personal genomgående. Bra restaurang. God mat!
Läs mer
5

Bemötandet var toppen!

den 8 januari 2024, Härnösand, Sverige, madelenrytterstam

Personalen mötte upp med leende och alltid ett hej. Speciellt receptionen och en man i frukostserveringen gjorde vår övernattning med dottern där ännu lite bättre. Dottern är mjölkproteinallergisk och…

Personalen mötte upp med leende och alltid ett hej. Speciellt receptionen och en man i frukostserveringen gjorde vår övernattning med dottern där ännu lite bättre. Dottern är mjölkproteinallergisk och inget av det söta var utan mejerier. Till vardagen hör det inte till att äta det men på hotell är det lite lyx. När hon inte kunde äta det plockade mannen i serverigen fram vad jag tror var konferensfika till henne. Hon blev så glad att kunna äta som alla andra.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.