Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Selma Spa Sunne ,  Sverige

Selma Spa

Sunne,  Sverige

Välkommen till Selma Spa i värmländska Sunne. Vi erbjuder avkoppling, träning, spabehandlingar, god mat & dryck - allt med ett tänk genomsyrat av omsorg och ansvar för vår planet och alla oss som bor här.

Selma Spa 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,0
av 10
Betyg för Selma Spa

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

På Selma Spa i värmländska Sunne finns det mycket att göra oavsett om du vill vila upp dig eller uppleva några aktiva dagar.

Omgivningar

Selma Spa ligger 1 km från Sunne centrum och i närheten av hotellet finns fina utflyktsmål, kultursevärdheter och shopping. Men det är självklart också helt okej om du bara vill koppla av i en skön morgonrock eller njuta av våra spabehandlingar. Hotellet ligger på en höjd med fin utsikt över sjön Fryken. 

Spa

I hjärtat av Selma Spa hittar du vår spaavdelning med inomhuspooler, torrbastu, ångbast och örtbastu. I vår behandlingsmeny hittar du en mängd olika behandlingar för hela kroppen.

Träning & aktiviteter

Vi har ett fullspäckat träningsschema med allt från yoga till styrkepass och spinning. Precis utanför dörren har vi vandringsleder, fina löparrundor och längdspår. Cyklingen är fantastisk, oavsett om du gillar landsväg eller mountainbike. Golfbanan likaså. För dig som gillar utförsåkning ligger Ski Sunne 10 km från hotellet.

Smakupplevelser

För oss på Selma Spa står orden nyttigt och gott inte i motsats till varandra. Vår mat ska passa dig som lever ett aktivt liv och som gillar att njuta av livets goda. I vår restaurang finns alltid både kött, fisk och vegetariskt på menyn. 

Konferens

På Selma Spa ordnar vi konferenser och möten.

Rum för återhämtning

Rummet är viktigt på ett spahotell. Det är där kan du dra dig tillbaka efter en dag av bad, behandlingar, träning och god mat. Vi är väldigt stolta över våra stora och ljusa rum. Läs mer om våra olika rumstyper här.

Barn på Selma Spa

Alla är välkomna till oss, men vårt utbud är inte barnanpassat. Utvalda veckor har vi familjeperioder på Selma Spa, med aktiviteter som är anpassade även för våra yngre besökare. Här finns mer information om våra familjeperioder.

Kontakt

  • Telefon: +46 565 166 00
  • Fax: +46 565 166 20
  • E-post: info@selmaspa.se
  • Org. nr: 556588-3336
  • Sundsberg 68693 Sunne , Sverige

Hitta till hotellet

Tåg och buss

Sunne station

Om Selma Spa

Antal rum

184 rum - 430 bäddar

Antal konferenslokaler

15 st – den största med kapacitet på 400 personer

Avstånd flygplatser

Karlstad Airport: ca 45 min
Torsby flygplats: ca 30 min
Gardemoen flygplats, Oslo: ca 3 tim

Avstånd lokaltrafik

Sunne Station: 1,5 km

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.