Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Gillet Uppsala ,  Sverige

Se alla hotell i Uppsala, Sverige

Clarion Hotel® Gillet

Uppsala,  Sverige

Välkommen till Clarion Hotel Gillet mitt i Uppsala. En varm mötesplats med passionerad personal och service i fokus. Med 161 hotellrum, 23 mötesrum, The Social Bar & Bistro och Selma City Spa finns här något för alla.

Clarion Hotel® Gillet 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,1
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Gillet

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Innan du checkar in på Clarion Hotel Gillet finns det säkert en del frågor du söker svar på. Vi hoppas att du ska hitta svaren här.

Parkering

I anslutning till hotellet finns ett garage som drivs av Aimo Park. Parkeringsbiljetten kan endast köpas direkt i receptionen. Observera att det är dubbdäcksförbud på Kungsgatan i centrala Uppsala. I garaget finns S:t Pers Bilvård, där du kan tvätta bilen eller få däcken bytta under vistelsen på hotellet.

Bagagerum

Vi erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan och efter vistelsen.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har gratis trådlöst internet. Nätverket heter "Clarion-Connect" och inget lösenord krävs!

Uppgradera din vistelse

Tänk att välkomnas av blommor, bubbel eller choklad på rummet? Det där lilla extra som förhöjer vistelsen och sätter guldkant på dagen. Skäm bort dig själv eller förgyll någon annans vistelse lite extra. Förbeställ ditt vip-paket via vår vip-meny, genom att ringa 018-68 18 00 eller maila oss på cl.uppsala@strawberry.se

Vad händer i Uppsala?

På Clarion Hotel Gillet har vi alltid saker på gång! Uppsala är Sveriges fjärde största stad med 200 000 invånare och en rik historia med många sevärdheter, museum och evenemang. En levande stad året om och ett perfekt val för dig som gillar att vara aktiv! Läs mer här om aktuella evenemang i Uppsala. Vi ger dig gärna tips på vad som finns att se och göra så tveka inte att fråga oss - vi finns här för dig!

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel Gillet är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Förboka

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på 
 +46 18 68 18 00 eller via cl.uppsala@strawberry.se.

In- och utcheckning

Incheckning från kl.15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Frukost

Måndag - fredag: 06:30 - 09:30
Lördag - söndag: 07:00 - 10:30

Lunch & Brunch

Lunch

Måndag - fredag på förfrågan.
Vänligen kontakta oss på 018-68 18 00

Brunch

Utvalda lördagar 12:00-16:00. 
Pris: 395:-/person

Boka brunch här!

Selma City Spa

Öppettider Dagspa

Måndag-tisdag: Stängt
Onsdag: 16:00-20:00
Torsdag: 16:00-20:00
Fredag: 16:00-20:00
Lördag: 11:00 - 20:00
Söndag: 11:00-13:00

Fredagar-Söndagar samt helgdagar behöver entrén bokas via mail: selmacityspauppsala@strawberry.se eller via telefon: 018-68 18 17

Gym

Varje dag 24/7

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.