Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Västerås Västerås ,  Sverige

Comfort Hotel® Västerås

Västerås,  Sverige

Bo smart till ett schysst pris i centrala Västerås precis bredvid centralstationen. Vi har hotellrum för två till åtta personer, en stor lobby med en barception som är öppen dygnet runt, tvättstuga och ett modernt gym. Vi ses på Comfort Hotel Västerås!

Comfort Hotel® Västerås 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,2
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Västerås

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

På Sigurdsgatan 23 i Västerås, med centralstationen som närmsta granne, hittar du Comfort Hotel® Västerås. Med det fantastiska läget är du bara ett stenkast från Västerås citykärna med bra restaurangutbud, butiker, några få minuters promenad från Vasaparken. På hotellet hittar du en stor lobby med barception, ett modernt gym och även tvättstuga för den som behöver.

Allt från standardrum till XXL

Våra hotellrum är smarta, kompakta och har precis det du behöver. Välj mellan moderate, standard, superior, deluxe och XXL. Enkelt och prisvärt med sköna sängar och en touch av fashion. Läs mer om våra rumstyper här.

Ta en virtuell tur av vårt hotell här.

XXL-rum

Reser du med kompisgänget eller kanske en annan familj har vi ett riktigt rymligt rum med åtta 90 cm breda sängar, vårt XXL-rum. Rummet är 42 kvm stort och har två badrum, med dusch i båda. 

Chilla eller jobba – alltid med gratis wifi

Checka in och chilla med något gott att dricka eller äta ifrån vår Barception. Ja, du läste rätt! I vår Barception kan du både checka in, stilla din hunger och släcka din törst samt köpa bra att ha saker. Har du ett möte är du mer än välkommen att använda dig av vår stora och tillgängliga lobby. Ta en kaffe, lyssna på musik, få lite jobb gjort i väntan på mötet eller drick nåt kallt. Du surfar självklart trådlöst på hela hotellet utan att betala en krona. Låt vår lobby bli ditt office-away-from-office. Läs mer om vår barception här.

Träna i vårt gym och tvätta i vår tvättstuga

Behöver du tänka på annat och svettas lite så finns ett hotellgym. Eller varför inte ta en promenad längs Mälaren som bara är 3 minuters promenad bort. Reser du lätt eller behöver du tvätta upp lite kläder? Lugn! Vi har både tvättstuga och strykrum här på hotellet.

Ett hotell i teknologisk framkant

På Comfort Hotel Västerås använder vi den senaste tekniken, vilket gör det möjligt för dig att checka in via din mobiltelefon, på webben eller använda någon av incheckningsterminalerna på hotellet när du anländer. Enklare än så blir det inte. Tekniken gör dessutom att vi har mer tid för våra gäster och kan tipsa om vad som händer i staden.

Varmt välkommen till Comfort Hotel Västerås – möt framtiden hos oss!

Kontakt

  • Sigurdsgatan 23 721 30 Västerås , Sverige

Hitta till hotellet

Tåg/buss

Hotellet ligger granne med Västerås centralstation. 

Från Stockholm Västerås flygplats

Buss från Stockholm Västerås flygplats ca 20 min.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Västerås, +46 21 18 50 00

Om Comfort Hotel Västerås

Antal hotellrum

149 rum – 202 bäddar

Konferens- och möteskapacitet

En härlig lobby med stor plats för möte och arbete

Avstånd flygplats

Stockholm Västerås flygplats: 6 km, 8 min med bil
Arlanda flygplats: 96,5 km, 70 min med bil

Avstånd regional- och lokaltrafik

Västerås centralstation: 50 meter

Om Comfort Hotel©

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.