Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 10 mötesrum, festvåning, Selma City Spa, Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 10 mötesrum, festvåning, Selma City Spa, Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal. Vi är ett kontantfritt hotell.

Allt är nära i Visby

Clarion Hotel Wisby är bekvämt beläget i den gamla delen av Visby, bara en kort promenad från småbåtshamnen. Visby stad är en del av UNESCO:s världsarv, utnämnd till en av de bäst bevarade medeltida Hansastäderna. Visby känns som en liten stad, allt finns inom räckhåll. Visby flygplats ligger 15 minuters bilresa från hotellet, färjeterminalen (Hamnterminalen) och Wisby Strand ligger båda inom 15 minuters promenad från hotellet.

Hotellet

På Clarion Hotel Wisby är atmosfären speciell. Här finns moderna inslag, varsamt blandade med historiska detaljer, bland annat en medeltida gränd och pelare från 1200-talet som omsorgsfullt restaurerats och bevarats. Clarion Hotel Wisby öppnade sina dörrar den 1 maj 1991 men i våra lokaler har det bedrivits hotell sedan mitten av 1800-talet. Läs gärna mer om hotellets historia här

Restaurang Kitchen & Table

Med influenser från Manhattan i kombination med lokala gotländska råvaror välkomnar vi er till vår restaurang Kitchen & Table Visby, signerat Marcus Samuelsson. I vår unika lokal har det bedrivits restaurang och bar sedan 1600-talet och historien märks av i detaljerna och den speciella atmosfären. Vi välkomnar dig till en kväll med Fun Dining och en spännande meny i en skön och avslappnad miljö. Boka bord gör du enkelt här.

Vinterträdgården

Vinterträdgården är vårt Living room, vårt vardagsrum, och här är atmosfären avslappnad men samtidigt levande och inspirerande. Hotellgäster såväl som lokalbefolkningen söker sig ofta hit för en bit mat, dryck eller för något av våra många evenemang som anordnas här.

Kaptenshuset

Kaptenshuset är vår restaurang för frukost, brunch och lunch samt konferensluncher och middagar. Restaurangen har flera rum i dova färger och en genuin sekelskifteskänsla.

Selma City Spa Wisby

Selma City Spa Wisby erbjuder en magisk upplevelse i en rofylld och historisk miljö. Ta ett dopp i den uppvärmda poolen, boka en spabehandling eller ta en välförtjänt timeout i spaloungen och ladda batterierna. Selma City Spa Wisby är en fantastisk oas, perfekt för lugna stunder, vardagslyx och speciella tillfällen. För mer information och bokning, klicka här.

Tillgänglighetsanpassade rum

Vi erbjuder självklart hotellrum anpassade för personer med funktionshinder. Dessa rum är utformade för att vara tillgängliga för såväl rullstolsburna som för hörsel- och synskadade gäster. Kontakta oss för mer information.

Direktboka mötesrum online

Är du i behov av konferenslokal? Nu kan du direkt boka mötesrum online. Se foton, tillgänglighet, specifikationer, möbleringar samt beställa mat och dryck. Läs mer och boka mötesrum online här.

Bo lyxigt i vår berömde bröllopssvit

Bo i vår vackra bröllopssvit, även kallad Berghska rummet. Sviten är möblerad i Empire-stil med Trompe lóeil-målningar som förför ögat. Läs mer om sviten här.

Express Check In

Nu slipper du att köa! Du checkar snabbt in själv vid vår självincheckning som finns i lobbyn. När du är redo att checka ut (förutsatt att du inte har några obetalda räkningar) så kan du enkelt placera ditt nyckelkort i vår Express utcheckningslåda när du går.

Your phone is your hero!

Det stämmer! Du kan göra det mesta med din telefon när du bor hos oss. Checka in, låsa upp din hotelldörr, betala din vistelse, checka ut och boka din nästa vistelse hos oss. Men det bästa av allt är att du kan chatta direkt med oss med den! Perfekt om du har någon fråga när du är uppe på rummet. Det enda du behöver göra är att ladda ner Strawberry appen (helt gratis) - visst är det bra!

Välkommen till Clarion Hotel Wisby - mycket mer än en övernattning.

Kontakt

  • Strandgatan 6 62157 Visby , Sverige

Hitta till hotellet

Från Visby flygplats

Flygbuss till Visby Hamnplan.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Gotland,
tel. +46 498 200 200.

Om Clarion Hotel Wisby

Antal hotellrum

212 st - 398 bäddar

Antal konferenslokaler

8 st - plats för totalt 300 deltagare
Sommartid även Paviljongen
för upp till 400 gäster.

Avstånd flygplats

Visby flygplats: 3,5 km,
ca 10-15 minuter med bil/buss.

Avstånd hamn

Visby färjeterminal: 1 km

Om Clarion Hotel®

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.