Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Se alla hotell i Visby, Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 10 mötesrum, festvåning, inomhuspool och Gotlands mest passionerade personal. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
5,4
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

5,4
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Wisby

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

Omdöme från TripAdvisor

4
1320 omdömen
5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
4

Centralt hotell

den 19 september 2023, Stockholm, Sverige, fitzbenedict

Det är nu tredje gången som jag bor på detta hotell. Det är mycket mysigt och centralt, vilket är mycket positivt. Rummet, ett superior, var lugnt och bra och det var välstädat. Det vette mot gården.…

Det är nu tredje gången som jag bor på detta hotell. Det är mycket mysigt och centralt, vilket är mycket positivt. Rummet, ett superior, var lugnt och bra och det var välstädat. Det vette mot gården. Frukosten är ganska ordinär. Tyvärr blir det ibland för mycket folk när det finns konferenser här och det var jobbigt tyckte vi. Lokalen är inte dimensionerad för det. Restaurangen mot Donners plats används tyvärr inte längre, utan man får äta i bardelen. Trevlig och tillmötesgående personal.
Läs mer
3

Lite överpris

den 8 augusti 2023, , Elma J

Läget var bra, rummet vi fick hade havsutsikt och var stort. Frukosten var ok. Det som drar ner betyget var att när vi checkat in kändes det som badrummet inte var noggrant städat då toaletten hade re…

Läget var bra, rummet vi fick hade havsutsikt och var stort. Frukosten var ok. Det som drar ner betyget var att när vi checkat in kändes det som badrummet inte var noggrant städat då toaletten hade rester från avföring samt hårtuss i duschen. Vi påpekade det till receptionen och de skickade upp någon att städa men de tog bara toaletten, då hårtussen låg kvar i duschen efter det också. För tre nätter betalade vi väldigt dyra pengar vilket jag inte tyckte standarden levde upp till just det priset.
Läs mer
5

Visby och Tofta 2023

den 31 juli 2023, , jhells895297

Härligt centralt beläget hotell med gångavstånd till allt väsentligt i Visby. Atmosfären är mycket trevlig och jag har bott där flera gånger tidigare. Personalen ger bra service, är trevliga och lösni…

Härligt centralt beläget hotell med gångavstånd till allt väsentligt i Visby. Atmosfären är mycket trevlig och jag har bott där flera gånger tidigare. Personalen ger bra service, är trevliga och lösningsorienterade och hotellet serverar god frukostuffe.
Läs mer
4

Centralt hotell, nära till allt.

den 21 juli 2023, Sävedalen, Sverige, GPH38

Mycket trevligt bemötande och bra service under hela vistelsen. Bra frukost, serveras på bottenplan och vån 1 inkl bord ute. Rummet var ok, bra sängar men vi behövde värda flera gånger. Hotellet ligge…

Mycket trevligt bemötande och bra service under hela vistelsen. Bra frukost, serveras på bottenplan och vån 1 inkl bord ute. Rummet var ok, bra sängar men vi behövde värda flera gånger. Hotellet ligger mycket centralt med nära till allt. Biluthyrning runt hörnet passade oss perfekt.
Läs mer
3

Mitt i city

den 17 juli 2023, , Edin S

Vi blev tilldelade ett rum i den ”klassiska” delen av hotellet. En ett rättvist namn hade varit den slitna och fuktskadade delen av hotellet. Frukosten var bra, med fantastisk uteplats, + för att hot…

Vi blev tilldelade ett rum i den ”klassiska” delen av hotellet. En ett rättvist namn hade varit den slitna och fuktskadade delen av hotellet. Frukosten var bra, med fantastisk uteplats, + för att hotellet har ett spa. Konstigt att hotellet inte hade strandhandukar att låna ut.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.1.018 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.