Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Se alla hotell i Visby, Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 10 mötesrum, festvåning, inomhuspool och Gotlands mest passionerade personal. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,9
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,9
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Wisby

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
1337 omdömen
5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
3

Tveksamt

den 20 maj 2024, , gittan891

Ett mysigt hotell med trevligt rum deluxe. Dock var städningen undermålig, tjocka dammlager där man kanske inte tittar så ofta.

Ett mysigt hotell med trevligt rum deluxe. Dock var städningen undermålig, tjocka dammlager där man kanske inte tittar så ofta.
Läs mer
4

Lyckad helg i Visby.

den 21 april 2024, Stockholm, Sverige, perlangkildel

Allt fungerade bra, det var ett trevligt bemötande i receptionen, vi fick ett fint och tyst rum mot bakgården, rummets inredning gick åt det retro hållet och städningen var exemplarisk på trots av vin…

Allt fungerade bra, det var ett trevligt bemötande i receptionen, vi fick ett fint och tyst rum mot bakgården, rummets inredning gick åt det retro hållet och städningen var exemplarisk på trots av vinklar och vrår. Frukosten var lagom omfattande men en riktig hotellfrukost, personalen höll ordning på buffén och maten höll god kvalitet. Vi åt äggröra, bacon och pannkakor, olika sorters bröd, brie och blåmögelost, chark och grönsaker, yoghurt och müsli, frukt av olika slag, juice och bryggkaffe. Vi utnyttjade hotellets bar som låg bakom receptionen, gott, prisvärt och trevlig betjäning. Lillsemestern till Visby var vällyckad och inte minst hotellet och dess personal var en viktig del i det.
Läs mer
5

Skönt att bo här

den 15 mars 2024, Fuerteventura, Spanien, Kennerth_1

Ett perfekt hotell med mycket trevligt personal samt en bra servicenivå. Man känner sig som hemma. Med bra rumm, som är lika det alla nivåer. Alla Clarion hotellen är lika bra service. Har bott…

Ett perfekt hotell med mycket trevligt personal samt en bra servicenivå. Man känner sig som hemma. Med bra rumm, som är lika det alla nivåer. Alla Clarion hotellen är lika bra service. Har bott på många av dem. Bor man på Clarion hotellen Så får man poäng där av rabatter o förmåner betala med Strawberry. Det är värt att prova
Läs mer
5

Clarion Wisby en pärla i Visby

den 5 mars 2024, , JAlmstrom

Hotellet ligger perfekt i underbara Visby och har bra standard, trevlig bistro och riktigt bra frukost. Hotellet har trevlig personalen med god känsla för service, tillmötesgående och det ger besöket…

Hotellet ligger perfekt i underbara Visby och har bra standard, trevlig bistro och riktigt bra frukost. Hotellet har trevlig personalen med god känsla för service, tillmötesgående och det ger besöket det lilla extra. Ett perfekt val för en lyckad helg i Visby.
Läs mer
5

Service utöver det vanliga.

den 27 februari 2024, Älta, Sverige, J3447HVjs

Hotellet är mysigt, har bra standard, superfin bistro och luktar gott (!) – och framförallt är alla vi mötte i personalen riktigt riktigt duktiga på service. Hela vägen från incheckning till utcheckni…

Hotellet är mysigt, har bra standard, superfin bistro och luktar gott (!) – och framförallt är alla vi mötte i personalen riktigt riktigt duktiga på service. Hela vägen från incheckning till utcheckning var servicenivån förstklassig. Vi fick hjälp med allt från att byta rum, till glass och kvällsyoghurt mot halsont och toppenbemötande i bistron. Alltid med värme och vänlighet, utan att bli för mkt.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.