Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Se alla hotell i Visby, Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 10 mötesrum, festvåning, inomhuspool och Gotlands mest passionerade personal. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
4,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

4,3
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Wisby

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

Omdöme från TripAdvisor

4
1326 omdömen
5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
4

Tack för en fantastisk frukost

den 27 november 2023, Norrtälje, Sverige, 116ewaf

Vi åt frukost som var väldigt god. Som medlemmar fick jag bjuda med en vän och betala halva priset och det var ett väldigt generöst erbjudande ! Mycket gott att välja på vid frukostbuffén, vi var både…

Vi åt frukost som var väldigt god. Som medlemmar fick jag bjuda med en vän och betala halva priset och det var ett väldigt generöst erbjudande ! Mycket gott att välja på vid frukostbuffén, vi var både mätta och tyckte att det var en välkomnande atmosfär!
Läs mer
4

Visby hösten.

den 11 november 2023, , gorh112

Fantastiskt rum, Superior. Bekvämt och trevligt. Baren däremot helt förändrad . Omysig de sköna soffgrupperna borta ,nu känns det som vilken servering som helst. Synd på en så trevlig samlingsplats. F…

Fantastiskt rum, Superior. Bekvämt och trevligt. Baren däremot helt förändrad . Omysig de sköna soffgrupperna borta ,nu känns det som vilken servering som helst. Synd på en så trevlig samlingsplats. Frukosten lite förenklad .
Läs mer
3

Bedagat hotel med trivsamt läge

den 16 oktober 2023, Eksjö, Sverige, Mikael P

Motsvarade inte de förväntningar som man normalt har på ett Clarionhotell. Rummet som i deluxeklass var fräscht, men stämde inte med beskrivningen vilket enligt denna skulle finnas en soffa och en bet…

Motsvarade inte de förväntningar som man normalt har på ett Clarionhotell. Rummet som i deluxeklass var fräscht, men stämde inte med beskrivningen vilket enligt denna skulle finnas en soffa och en betydligt större yta. Frukosten och upplevelsen i i spaavdelningen gav ett ofräscht intryck. Känns som hotellet lider av växtverk, och att de ambitioner som finns inte införlivas.
Läs mer
5

Bra o trevlig

den 10 oktober 2023, Fuerteventura, Spanien, Kennerth_1

Just Clarion hotellen är dom vi bor på hälst . Visbys Clarion är det trivs bäst på. Det är en trevlig personal på alla poster. Vargång man bockarut vill man bockarin igen. Det har blivit en tradit…

Just Clarion hotellen är dom vi bor på hälst . Visbys Clarion är det trivs bäst på. Det är en trevlig personal på alla poster. Vargång man bockarut vill man bockarin igen. Det har blivit en tradition att åka var Påsk minst 25 år har vi bot där sedan blir det några gånger till.
Läs mer
5

Bästa hotellet i Visby

den 6 oktober 2023, Stockholm, Sverige, Saza82

Visbys mysigaste hotell! "Innergården" är fantastisk och perfekt ställe för att ta en öl och äta en charkbricka. Personalen är supertrevliga och rummen har allt man behöver. Mycket bra frukost. Alltid…

Visbys mysigaste hotell! "Innergården" är fantastisk och perfekt ställe för att ta en öl och äta en charkbricka. Personalen är supertrevliga och rummen har allt man behöver. Mycket bra frukost. Alltid bra service, tex utlåning av paraplyer osv.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.2.003 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.