Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Sola Norge

3 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möte och konferens på Sola flygplats

Ska du ha möte, konferens eller fira en privat tillställning i Stavangerregionen? Du hittar fem av våra stora konferenshotell med faciliteter som passar alla tillfällen en kort sträcka från Stavanger flygplats och de vackra stränderna vid Sola.

Om du vill ha kortast möjliga väg till flygplatsen eller har gäster som kommer att åka iväg tidigt med flyg, har vi två stora konferenshotell direkt på flygplatsen. Clarion Hotel® Air har ett antal flexibla rum i olika storlekar. För riktigt stora event är stora bankett- och konferenslokalen Air One perfekt. På hotellet lockar Kitchen & Table restaurang och bar med utsökta smaker och bra stämning. Vid vackert väder öppnar uteserveringen på stora terrassen, som också kan användas för privata tillställningar.

För möten, konferenser och större evenemang passar Quality Airport Hotel Stavanger ™ med drygt en kilometer till flygplatsen. Här väntar en stor konferensanläggning, där du kan hålla allt från mässor och seminarier till middagar och bröllop.

Quality Hotel ™ Pond ligger tio minuter från både Stavanger och Sola i det expansiva affärsområdet Forus i Sandnes. Här väntar en stor konferensanläggning med mötesrum, konferensrum och anläggningar, som lämpar sig för privata tillställningar samt för företagsmöten och konferenser. Hit är det bäst att ta en taxi, eller ta en av de lokala bussarna till Koppholen busshållplats, 200 meter från hotellet.

På Quality Hotel ™ Residence i Sandnes har man både biograf och shoppingcenter under ett tak. Hotellet har konferensavdelning med stora salar, och på både Quality Airport Hotel Stavanger och Quality Hotel Pond kan kvällen avnjutas på Brasserie X och Bar X med franskinspirerad nordisk mat och god dryck. Om du vill vara närmare centrala Stavanger föreslår vi Clarion Hotel® Energi vid Stavanger Forum på Madla, med stora konferensfaciliteter, en gångbro över till DnB Arena och restaurang Kitchen & Table.

 

Läs mindre
3 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.2.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.