Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Arvika Sverige

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens- och mötesrum i Arvika

Är du på jakt efter möteslokaler i Arvika? Vi har konferensmöjligheter mitt i staden. Med ett par minuters promenad till Arvika station med tät tåg- och busstrafik är det lätt att ta sig hit från Stockholm, Göteborg, Oslo och andra närliggande orter.

Mitt på gågatan, på Kyrkogatan 25, i Arvika hittar du Clarion Collection® Hotel Bristol, den perfekta mötesplatsen för ditt styrelsemöte, workshop, seminarie eller kurs. Efter mötet kan ni varva ner i hotellets relaxavdelning med bastu eller köra ett svettigt träningspass i det dygnet-runt-öppna gymmet. Hotellet hjälper självklart till att möta dina behov och önskemål, oavsett om det handlar om en enklare fika eller en riktig festkväll med trerätters middag.

Arvikas långa tradition som industristad upprätthålls idag bland annat av Volvo Construction Equipment som är världsledande inom tillverkning av hjullastare. Ticksters huvudkontor ligger också i staden.

Beläget i hjärtat av Värmland och omgivet av många sjöar är Arvika en perfekt utgångspunkt för att upptäcka landskapets kultur och natur. Här finns alla möjligheter för att ordna teambuilding och gruppaktiviteter även utanför hotellets väggar. Ta med deltagarna och paddla, cykla eller vandra i Glaskogens naturreservat. Trakten är känd för sitt rika kulturutbud med sång, musik, konst och hantverk. Från hotellet har du gångavstånd till både Rackstadmuseet och Konsthallen. Sommartid erbjuder staden ett rikt utbud av konserter och utställningar.

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.