Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Hudiksvall Sverige

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens- och mötesrum i Hudiksvall

Är du på gång att boka mötes- och konferenslokal i Hudiksvall? På konferenshotellet Quality Hotel™ Statt, med anor from 1878, finns konferensmöjligheter för allt från det lilla mötet till den stora kickoffen.

Om du söker konferenslokal, mötesrum, mässlokal eller den perfekta platsen för ditt event i Hudiksvall så har du hittat rätt. Vi hjälper självklart till att möta dina behov och önskemål, oavsett om du vill arrangera en kurs, en riktig festkväll med trerätters middag eller att skräddarsy teambuildande aktiviteter. Efter dagens arbete, brainstorming och teamwork kan du och dina konferenskollegor varva ner i hotellets relaxavdelning som har både pool och bastu. Ni har även möjlighet att äta lunch eller avsluta mötet med middag på Restaurang O’Learys, som tillhör hotellet och serverar olika sorters hamburgare, fish'n chips, kött och goda sallader i traditionell, amerikansk sportbarmiljö.

Konferenshotellet ligger i centrala Hudiksvall med promenadavstånd till shopping och nöjen. Med 10 minuters promenad till Hudiksvalls centralstation och Sundsvalls flygplats, Midlanda, cirka en timmes bilresa norrut, kan konferensgäster och kursdeltagare från hela landet enkelt ta sig hit.

Uttrycket Glada Hudik myntades under slutet av 1800-talet när träpatronerna levde livets glada dagar i Hudiksvall och drack punsch på det nybyggda stadshotellet. Många av hotellets lokaler minner om denna tid och dess läge är utmärkt som utgångspunkt för att upptäcka Hälsingland kultur och natur. Ta med kollegorna och kryp i urbergsgrottor, vandra i Ekoparken eller paddla kajak i skärgården. Eller varför inte göra ett besök i de gamla Hälsingegårdarna?

Välkommen till Glada Hudik!

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.8.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.