Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Karlskrona Sverige

1 hotell matchar din sökning

Lägg till ett eller flera hotell till din förfrågan, så kontaktar vi dig.

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möten och konferens i Karlskrona

Boka lokalen till konferensen eller mötet med bästa läge på Skeppsbrokajen, mitt i centrala Karlskrona. På Clarion Collection Hotel® Carlscrona har ni havet som granne och ett stenkast till tågstationen.

Karlskrona är en stad med mycket charm och historia, precis som vårt hotell. Den vackra glasfasaden gör Clarion Collection Hotel Carlscrona till ett landmärke i staden, och restaurangdelen härstammar från 1800-talets magasin och  packhus som användes av de lokala handelsmännen. På hotellet finns detaljer som anknyter till Karlskronas historia, som koffertar och bilder på stadens grundare, Karl XI.

På Clarion Collection Hotel Carlscrona finns två mötesrum som passar utmärkt för den mindre styrelsemötet, workshops eller konferens. Du kan såklart få hjälp med allt vad gäller mat och dryck till mötet eller eventet, oavsett om det handlar om en enklare fika eller lunch till hela teamet.

Karlskrona har Sveriges sydligaste skärgård med 1650 öar, kobbar och skär och de lokala sevärdheterna går helt i linje med det marina läget. Ända sedan Karlskrona grundades, år 1680, har Sveriges Marinbas legat här och numera finns även det prisbelönade Karlskrona Marinmuseum. Den välbevarade örlogsstaden finns dessutom med på UNESCO:s lista över världsarv, så passa på att ta en promenad. Är du här sommartid finns många fina skärgårdsturer och badvikar att välja mellan. Passa på att testa fiske i världsklass, antingen på egen hand eller med guide.  

Med konferensen på vårt hotell har ni nära till lokala kommunikationer. Karlskronas centralstation ligger bara 5 minuter bort och till Ronneby flygplats tar det ca 40 minuter med bil.

 

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.