Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Nyköping Sverige

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens- och mötesrum i Nyköping

Letar du efter möteslokaler i Nyköping? Konferenshotellet Clarion Collection® Hotel Kompaniet erbjuder lokaler för många olika behov mitt i stan, nära både sevärdheter och skärgården.

Precis vid Nyköpingsån och mitt i stadens hantverkshistoria, på Folkungavägen 1, hittar du den perfekta mötesplatsen i centrala Nyköping. Under sju decennier tillverkade Nordiska kompaniet lyxiga möbler i byggnaden. Idag har omtyckta Clarion Collection Hotel Kompaniet ett flertal konferens- och mötesrum i olika storlekar som passar mindre eller mellanstora möten, utbildningar, seminarier, fester och mingel. Här serveras mat och dryck för alla dagens måltider och snacks för att hålla energinivån uppe under hela mötesdagen. Efter mötet kan ni varva ner i hotellets relaxavdelning med jacuzzi och bastu.

Efter mötet finns många alternativ för teambuildande gruppaktiviteter i Nyköping med omnejd. Ta med kollegorna på skog- och vildmarksäventyr, cykeltur, kanot- eller kajakpaddling, ridning eller vandring längs Sörmlandsleden.

Vårt konferenshotell är en perfekt utgångspunkt för att upptäcka Sörmlands kultur och natur. Det är gångavstånd till allt staden har att erbjuda och sevärdheter såsom Nyköpingshus, Nyköpings Hamn och Rosvalla Eventcenter. Läget vid den sörmländska kusten gör att det också är nära till skärgården. Nyköping busstation och centralstation ligger 10 respektive 25 minuters promenad bort och till Stockholm Skavsta Flygplats är det bara 10 minuter bilresa.

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.11.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.