Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Örebro Sverige

2 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens- och mötesrum i Örebro

Om du ska ha möte, konferens eller event i Örebro har vi flera alternativ för dig. Från en mindre konferens i pampig miljö till större möteslokaler, allt mitt i Örebro. Med tåget eller flyget tar du dig lätt hit från både Stockholm och Göteborg.

Våra hotell erbjuder centrala lokaler för alla tillfällen. För den som önskar en mindre konferens eller styrelsemöte i pampig och samtidigt modern miljö passar mötesrummet på Clarion Collection® Hotel Borgen, Örebros egen riddarborg, utmärkt. För lite större möten, workshoppar, konferenser, kick-off, seminarier, utställningar och fester finns Clarion Hotel® Örebro med konferensavdelning och det prisbelönade restaurangkonceptet Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. Håll energinivån på topp genom att optimera konferensen eller eventet med god mat och dryck. Vi hjälper självklart till att möta dina behov och önskemål, oavsett om det handlar om en enklare fika eller en riktig festkväll med trerätters middag.

Från våra konferenshotell har du nära till Örebro universitet, Universitetssjukhuset, ett flertal myndigheter, som CSN, och företag såsom Atlas Copco och E.ON. Från Örebro centralstation är det 5-15 minuters promenad, beroende på vilka lokaler du väljer. Örebro flygplats ligger drygt 15 minuters bilkörning från våra lokaler och till Arlanda tar du dig på strax över två timmar.

Båda hotellen har gångavstånd till Örebro slott och ån Svartån, som rinner genom Örebro. Staden erbjuder ett vackert och promenadvänligt centrum med shopping, parker, caféer, restauranger och kulturutbud. Får du lite egentid mellan mötena så passa på att strosa genom Wadköping, vid Svartåns strand, med gamla trähus och trädgårdar som skildrar det gamla Örebro. I direkt anslutning ligger även Stadsparken, med trädgårdsanläggningar och rosenträdgård.

Läs mindre
2 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.