Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Oskarshamn Sverige

1 hotell matchar din sökning

Lägg till ett eller flera hotell till din förfrågan, så kontaktar vi dig.

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möten och konferens i Oskarshamn

Boka konferensen på centrala Clarion Collection Hotel® Post, mitt i Oskarshamn. Hotellet har flera konferenslokaler och mindre mötesrum att välja mellan. Här har ni stadens sevärdheter runt hörnet och nära till färjorna mot Gotland och Öland.

Konferensavdelningen på Clarion Collection Hotel Post erbjuder flera grupprum och mötesrum som enkelt kan anpassas efter era önskemål. Ta en nypa luft i pausen, eller slå dig ner i de sköna sofforna i loungen, precis bredvid konferenslokalerna. Oavsett om ni är här för ett snabbt möte eller en tredagarskonferens så hjälper hotellet gärna till med fikat, snacks, lunch och kaffe, så ni kan hålla energin uppe.

Clarion Collection Hotel Post passar även perfekt som utgångspunkt om teamaktiviteter står på agendan. Varför inte ladda batterierna i hotellets bastu eller få igång blodcirkulationen i jacuzzin, innan ni ger er ut på stan? Passa på att strosa på kullerstensgatorna i Oskarshamns äldre stadsdel, bara ett stenkast från hotellet, och ta en närmre titt på stadens butiker och konstateljéer. Tycker ni om att spela golf? Inga problem. Om ni är sugna på att svinga golfklubban under besöket så samarbetar Clarion Collection Hotel Post med Oskarshamns Golfklubb.

Som hamnstad har Oskarshamn en viktig betydelse för både nationell och internationell godstrafik. Den mekaniska industrin har också en stor påverkan på stadens näringsliv, där stora verksamheter som Scania, Oskarshamns kärnkraftsverk och Liljeholmens Stearinfabriks AB ofta uppmärksammas.

Clarion Collection Hotel Post är centralt beläget vid Stora Torget i Oskarshamn med bara några minuters promenad från Oskarshamns station och färjeläget, där ni kan ta färjan till både Byxelkrok på Öland och Visby på Gotland. Från Kalmar-Öland Airport tar det ca 1 timme med bil.

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.8.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.