Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Varberg Sverige

1 hotell matchar din sökning

Lägg till ett eller flera hotell till din förfrågan, så kontaktar vi dig.

10 hotell i närheten

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens- och mötesrum i Varberg

Letar du efter möteslokaler i Varberg? Vårt konferenshotell erbjuder centrala lokaler för många olika behov bara 5 minuters promenad från Varberg station. Härifrån går tät tågtrafik längs västkusten till Göteborg, Malmö, Borås och närliggande orter.

I de vackra kultur- och hantverkskvarteren, nära strandpromenaden, hittar du den perfekta mötesplatsen i centrala Varberg. Clarion Collection® Hotel Fregatten har ett flertal konferens- och mötesrum i olika storlekar som passar mindre eller mellanstora möten, utbildningar, seminarier, fester och mingel. Efter mötet kan ni varva ner i hotellets relaxavdelning som har både bastu och bubbelpool. Hotellet hjälper självklart till att möta dina behov och önskemål, oavsett om det handlar om en enklare fika eller en riktig festkväll med trerätters middag.

Varberg är en perfekt utgångspunkt för att upptäcka västkustens kultur och natur. Här finns alla förutsättningar för att ordna teambuildande gruppaktiviteter även utanför hotellets väggar. Varbergs tradition som populär bad- och kurort går långt tillbaka och än idag är det berömda Kallbadhuset väl värt ett besök. Eller ta med deltagarna på cykeltur, testa vindsurfing vid Apelviken och besök Varbergs fästning.

Varberg är hemvist för Sveriges största skoimportörer och grossister och både Nilson Group och Vagabond har sina huvudkontor i staden. Även cykelföretaget Cycleurope har ett av sina huvudkontor här. 20 kilometer norr om Varberg ligger Nordens största kraftverk, Ringhals kärnkraftverk.

Från vårt konferenshotell har du gångavstånd till centrum, med Torget och dess utbud av butiker, restauranger och caféer. Beläget mittemellan Göteborg i norr och Halmstad i söder har Varberg ett fantastiskt läge som konferensstad i Västsverige. Välkommen till mysiga Varberg!

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.8.003 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.