Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Västerås Sverige

1 hotell matchar din sökning

Lägg till ett eller flera hotell till din förfrågan, så kontaktar vi dig.

9 hotell i närheten

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens och möten i Västerås

Vi erbjuder möteslokaler i personlig och intim miljö på Clarion Collection Hotel® Etage, mitt i Västerås. Med sitt läge vid Vasagatan, Stora gatan och 500 meter från Västerås centralstation är det svårt att hitta mer centralt belägna lokaler.

Clarion Collection® Hotel Etage är ett litet och omtyckt hotell där ni kan hyra lokaler för möten, konferenser, kurser, seminarier och privata fester och tillställningar. Här serveras mat och dryck för alla dagens måltider och snacks för att hålla energinivån uppe under mötesdagen. Vill du ta med kollegorna ut på middag finns Västerås stora utbud av restauranger och butiker bokstavligen rätt utanför hotelldörren. Du befinner dig mitt i staden, nära den gamla stadsdelen med hus och gårdar i korsvirke på idylliska Kyrkbacken, Västerås domkyrka från 1200-talet och Svartån, som klyver staden itu.

Efter mötet finns många alternativ för teambuildande aktiviteter i Västerås med omnejd. Besök populära Skultuna Messingsbruk, en mil norr om Västerås. Under en guidad tur kan ni få ta del av brukshistoria och se hur tillverkningen går till. Västerås ligger precis vid Mälaren, så ta gärna med kollegorna på en båttur, här finns allt från lugnt fiske och kryssningar till fartfylld ribbåt. I Västerås finns också möjlighet till segway, ridning, shopping och mat i Saluhallen Slakteriet eller ett besök på Yoump – Sveriges första trampolinpark.

Från konferenshotellet har ni nära till Västerås största företag och institutioner, som ABB, Mälardalens högskola, Aros Congress Center, Västmanlands sjukhus, Västerås slott, Västerås Konserthus och Västerås stadshus. I staden finns också nordens största insjöhamn. Mellan Stockholm och Västerås är det en timmes tågresa och Västerås Airport ligger 10 minuters bilresa från hotellet.

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.13.011 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.