strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap

Partnererbjudanden

Tjäna bonuspoäng när du läser eller lyssnar på böcker!

Som medlem tjänar du bonuspoäng när du använder BookBeat. För varje krona som du spenderar på din BookBeat-prenumeration tjänar du 1 bonuspoäng. Som ny BookBeat-användare får du dessutom 3 000 bonuspoäng i välkomstgåva!

Om BookBeat

 • BookBeat är en ljudboksapp med över 900 000 ljud- och e-böcker i sitt utbud.
 • Välj ett prispaket som passar dig beroende på hur mycket du vill läsa eller lyssna. Från 99 kr/månaden.
 • Med BookBeats familjekonto kan upp till fem familjemedlemmar dela konto och lyssna på olika böcker samtidigt.
 • Avsluta när du vill, BookBeat har ingen bindningstid.

Med BookBeat-appen får du som nämnt tillgång till över 900 000 ljud- och e-böcker direkt i din mobil eller surfplatta. Ta del av hela utbudet med allt från spännande deckare, härlig feel-good, gripande biografier eller inspirerande böcker om personlig utveckling, ekonomi och näringsliv, för från endast 99 kr/månad efter din gratis provperiod.

Tjäna 1 poäng per spenderad krona på ditt BookBeat-abonnemang!

En ljudbok är ett perfekt komplement till dig som vill slukas upp av en bok men som kanske inte har tid, lust eller ork att läsa för stunden.

Som medlem i Strawberry tjänar du 1 poäng för varje krona som du betalar på ditt BookBeat-abonnemang. Och som ny användare får du dessutom prova helt gratis i 45 dagar och inte minst - 3 000 bonuspoäng i välkomstgåva! Poängen blir synliga på din profil 3-5 dagar efter betalning.

Bli medlem här och ange kampanjkoden: strawberry

Bookbeat audio book, Swedish_16_9


Villkor:

 • Välkomstbonusen och den kostnadsfria provperioden gäller endast nya BookBeat-användare.
 • Välkomstbonusen betalas ut först när provperioden är över och du har blivit en betalande prenumerant. Du kommer då att tjäna bonuspoäng löpande för varje efterföljande månad som du prenumererar på tjänsten.
 • Om du redan är en befintlig BookBeat-prenumerant kommer du inte att få utbetalning av välkomstbonusen, utan du kommer att tjäna bonuspoäng från den första betalningen efter att du lagt till kampanjkoden i din profil.
 • Om du har haft en BookBeat-prenumeration tidigare och återaktiverar din prenumeration kommer du inte att få den kostnadsfria provperioden eller välkomstbonusen, men du kommer att tjäna bonuspoäng från och med nästkommande månad.
 • Du kan inte tjäna månatliga bonuspoäng om du redan använder en annan kampanjkod på BookBeat för att tjäna poäng eller för att få en månatlig rabatt. Gäller även Bookbeats studentrabatt.
 • Du tjänar bara poäng på ditt månadsabonnemang och inte på några uppgraderingar av antalet användare på ditt konto eller på köp av presentkort.
 • Poängen kommer att överföras till din profil 3-5 dagar efter att månadsbetalningen för prenumerationen har granskats och godkänts.