Medlemskap

Partnererbjudanden

Res med HX Hurtigruten Expeditions och tjäna bonuspoäng

Söker du efter en upplevelse utöver det vanliga? Med HX Hurtigruten Expeditions kan du resa med kryssningsfartyg till några av världens mest avlägsna och orörda platser. Upptäck fjärran samhällen, sällan skådade vyer och exotiska djur under resans gång.

Hurtigruten ship in the Antarctica_16_9

Om HX Hurtigruten Expeditions

Till skillnad från Hurtigrutens mer klassiska resor längs norska kusten, tar expeditionskryssningarna dig till natursköna och ofta avlägsna destinationer runt om i världen. Fokus ligger på natur, djurliv, kunskap, historia, kultur och spännande upplevelser. Med på de fantastiska resorna finns en duktig besättning och experter i ett expeditionsteam. Rutterna är aldrig helt förutbestämda, utan anpassas efter väderförhållanden och eventuella möjligheter som dyker upp längs vägen för att skapa den bästa möjliga upplevelsen.

Boka din resa med HX Hurtigruten Expeditions

För att tjäna bonuspoäng behöver du vara inloggad på din profil hos Strawberry och boka din resa med HX Hurtigruten Expeditions via länken på den här sidan.

För varje krona av det totala beloppet på resans kostnad får du som medlem en poäng. Det betyder att om du köper en resa för exempelvis 25 000 kr, så tjänar du 25 000 bonuspoäng. För att poängen ska registreras på din profil är det viktigt att du är inloggad när du klickar dig vidare till HX Hurtigruten Expeditions sida för bokning. Du hittar bokningslänken längst ner på denna sida.


Vill du läsa mer om Hurtigrutens expeditionsresor och få mer inspiration? Gå till HX Hurtigruten Expeditions hemsida!


Bird looking over the sea, Shetland Islands, Scotland - Hurtigruten_16_9


Information och bokningsvillkor  • Vid köp av resor med HX Hurtigruten Expeditions tjänar du en poäng per krona på det totala köpbeloppet.

  • Du tjänar inga poäng på tilläggsbokningar som görs efter den ursprungliga bokningen.

  • Poängen blir synliga på din profil inom 30 dagar efter avresa.

  • För att säkerställa att poängen registreras måste du vara inloggad på din profil hos Strawberry innan du klickar på länken till HX Hurtigruten Expeditions och bokar resan. Se till att du gör bokningen direkt efter att du klickat dig vidare från vår hemsida och besök inte andra webbplatser under bokningsprocessen. Du måste även acceptera cookies för att vara helt säker på att din bokning registreras.

  • Erbjudandet gäller endast för online-bokningar som görs på HX Hurtigruten Expeditions hemsida. Du tjänar inga poäng om bokningen görs via Hurtigrutens kundservice.

  • Du tjänar poäng på alla expeditionsresor.