Medlemskap

Partnererbjudanden

Tjäna bonuspoäng på resor med Hurtigruten

Upplev de norska fjordarna, vacker natur och spektakulära omgivningar med Hurtigruten samtidigt som du tjänar bonuspoäng. Som medlem får du en poäng per krona när du bokar resor med Hurtigruten längs den norska kusten.

Geiranger fjord and Hurtigruten ship passing_16_9

Om Hurtigruten

Hurtigruten är sedan 1893 den norska kustens själ. Den klassiska, signaturkryssningen mellan Bergen och Kirkenes kallas ofta för ”världens vackraste resa”, och passerar mängder av vackra fjordar och underverk längs vägen. Utöver den klassiska kryssningen erbjuder Hurtigruten också äventyr som Svalbardexpressen och Nordkapsexpressen. Följ med på en resa med Hurtigruten och upplev enastående vyer, kultur, historia, norrsken, midnattssol, god mat och dryck och mycket mer!

Boka din resa med Hurtigruten

För att tjäna bonuspoäng behöver du vara inloggad på din profil hos Strawberry och boka din resa med Hurtigruten via länken på den här sidan.

För varje krona av det totala beloppet på resans kostnad får du som medlem en poäng. Det betyder att om du köper en resa för exempelvis 25 000 kr, så tjänar du 25 000 bonuspoäng. För att poängen ska registreras på din profil är det viktigt att du är inloggad när du klickar dig vidare till Hurtigrutens sida för bokning. Du hittar bokningslänken längst ner på denna sida.


Hurtigruten ship at sea in sunset_16_9


Information och bokningsvillkor  • Vid köp av resor med Hurtigruten tjänar du en poäng per krona på det totala köpbeloppet.

  • Du tjänar inga poäng på tilläggsbokningar som görs efter den ursprungliga bokningen.

  • Poängen blir synliga på din profil inom 30 dagar efter avresa.

  • För att säkerställa att poängen registreras måste du vara inloggad på din profil hos Strawberry innan du klickar på länken till Hurtigruten och bokar resan. Se till att du gör bokningen direkt efter att du klickat dig vidare från vår hemsida och besök inte andra webbplatser under bokningsprocessen. Du måste även acceptera cookies för att vara helt säker på att din bokning registreras.

  • Erbjudandet gäller endast för online-bokningar som görs på Hurtigrutens hemsida. Du tjänar inga poäng om bokningen görs via Hurtigrutens kundservice.

  • Du kan tjäna poäng på alla klassiska resor (Bergen-Kirkenes-Bergen, Bergen-Kirkenes och Kirkenes-Bergen), Svalbardexpressen och Nordkapsexpressen. Du kan också tjäna poäng på det traditionsrika Svalbardäventyret med MS Nordstjernen. Du tjänar inte poäng på hamn till hamn-resor.