Ta del av information och presentationer om vår koncernledning här.

För att komma i kontakt med företagsledningen hänvisar vi till Strawberry pressavdelning. Kontaktuppgifter hittar du här.


Informationen uppdaterades 24 januari 2023.


Torgeir Silseth portrait_16_9Torgeir Silseth, Chief Executive Officer.


Torgeir Silseth, Chief Executive Officer


Torgeir började sin karriär på Nordic Choice Hotels (nuvarande Strawberry) som vd för Quality Hotel™ Hafjell 1991-1996. Därefter anställdes han som driftsdirektör för Skandinavien fram till 1999 då han tilträdde som vice koncernchef. Torgeir övertog rollen som vd för Strawberry 2006. Torgeir har examen från Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.


Bjørn Arild Wisth portrait_16_9Bjørn Arild Wisth, Deputy CEO.


Bjørn Arild Wisth, Deputy CEO


Bjørn Arild kommer från en position som vd för Hartmark Consulting, ett av Norges ledande konsultbolag. Han har mer än 14 års erfarenhet av rådgivning inom affärsutveckling, strategi och ledarskap för både norska och internationella företag. Bjørn Arild är utbildad statsvetare från Universitetet i Oslo och University of Wales.


Katalin Paldeak portrait_16_9Katalin Paldeak, Chief Operating Officer.


Katalin Paldeak, Chief Operating Officer


Katalin har en bred erfarenhet inom hotellbranschen, bland annat från Hotel Diplomat och Good Morning Hotel. På Grand Hotel i Stockholm var hon vd mellan 2001-2003 och innan dess hotellchef på samma hotell. Katalin har arbetat inom Nordic Choice Hotels/Strawberry sedan 2004, senast som koncerndirektör for Clarion Hotel®, 2005-2014. Katalin är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Göteborg och har gått kurser på bland annat IFL och Cornell University i USA.


Erika Ehrnrooth portrait_16_9Erika Ehrnrooth, Chief Operating Officer i Finland


Erika Ehrnrooth, Chief Operating Officer i Finland


Erika började på Nordic Choice Hotels (nuvarande Strawberry) i oktober 2022, i den nystartade tjänsten som Chief Operating Officer i Finland, där hon har det fulla ansvaret för alla finska hotell inom Strawberry. Erika har tidigare arbetat som både CEO, CCO och CMO hos rekryteringsbyrån Eilakaisla i Finland. Hon har en bred erfarenhet som ledare, och har också en masterutbildning inom ekonomi från Hanken School of Economics i Finland.


Henrik Berghult portrait_16_9Henrik Berghult, Chief Operating Officer, Nordic Hotels & Resorts.


Henrik Berghult, Chief Operating Officer, Nordic Hotels & Resorts


Henrik har gedigen erfarenhet av hotellindustrin. Bland annat har han arbetat som inköpschef på internationella The Rezidor Hotel Group och har haft flera ledande operativa befattningar i Sverige och Norge för Norlandia Hotels & Resorts. Inom Nordic Choice Hotels/Strawberry har han verkat sedan 2013, senast i rollen som driftsdirektör för Clarion Hotel® i Sverige. Henrik har studerat Service Management på Lunds Universitet och Management på Cornell University i USA.


Fredric Landell portrait_16_9Fredric Landell, CEO, Nordic Property Management.


Fredric Landell, CEO, Nordic Property Management


Fredric började på Nordic Choice Hotels (nuvarande Strawberry) 2020, och har arbetat med hotellfastigheter sedan 2003. Tidigare har han arbetat på ÅF, Synerco Facilities Management och sedan 2007 drivit de egna bolagen Campdio Fastighetsförvaltning, och Vimini Projektledning och Fastighetsförvaltning. Fredric är utbildad civilingenjör från KTH i Stockholm.


Carl Oldsberg portrait_16_9Carl Oldsberg, Chief Digital Officer.


Carl Oldsberg, Chief Digital Officer


Carl har mer än 20 års erfarenhet från hotell och resebranschen. Senast kommer Carl från Choice Hotels International där han var ansvarig för franchise-verksamheten utanför USA med 1300 hotell i över 30 länder. Dessförinnan var han VP Revenue & Distribution på Nordic Choice Hotels (nuvarande Strawberry). Carl har sin utbildning från School of Hotel Administration vid Cornell University.


Trine Marsdal portrait_16_9Trine Lise Marsdal, Chief Financial Officer.


Trine Lise Marsdal, Chief Financial Officer


Trine är utbildad civilekonom och auktoriserad revisor från Handelshøyskolen BI. Hon har lång erfarenhet som konsult inom governance, internkontroll och processförbättringar. Till Nordic Choice Hotels (nuvarande Strawberry) kom hon 2016, från positionen som CFO på Optimera Norge.


Eirik Bogsnes portrait_16_9Eirik Bogsnes, Executive Vice President, Hotel Services.


Eirik Bogsnes, Executive Vice President, Hotel Services


Eirik har över tio års erfarenhet av operativt ledarskap från Schibstedt, Amedia och TV2, innan han kom till Nordic Choice Hotels (nuvarande Strawberry) 2016. Bland annat ledde han A-pressens verksamhet i Ryssland och hade som koncerndirektör i Amedia ansvar för bland annat digital strategi och utveckling. Eirik är alumni från Harvard Business School.


Daniel Stenbäck portrait_16_9Daniel Stenbäck, Chief Development Officer.


Daniel Stenbäck, Chief Development Officer


Daniel har 20 års erfarenhet från hotell och reseliv i Norden. Tidigare har han varit koncernchef för First Hotels, SVP för Nordic Hotels & Resorts, vd för Clarion Hotel® Post och vd för Gothia Towers.