Medlemskap
Sittplatser i relaxavdelningen på Clarion Collection Hotel Uppsala.

Gym, bastu och relax på Clarion Collection® Hotel Uppsala

Ta hand om både kropp och själ på Clarion Collection® Hotel Uppsala. Här kan du njuta av bastu och en avkopplande relax lounge – för att inte nämna det nyrenoverade gymmet. Välkommen till en plats som andas harmoni.

Bastu och relax lounge

Relaxavdelningen på Clarion Collection® Hotel Uppsala är en plats för att samla ny energi, sänka axlarna och varva ner. Det kanske är precis det du behöver efter en lång vecka av jobb och vardagsmåsten? Njut av en torrbastu klädd i asp, ångbastun eller slå dig ner i den inbjudande loungen med lite frukt och något gott att dricka. Relaxavdelningen behöver bokas i förväg via relaxccuppsala@strawberry.se – det går bra att boka tid vare sig du bor på hotellet eller ej.

Avkopplande paket

Från klockan 7:00 till 9:00 eller 9:00 till 11:00, kan du starta dagen på bästa sätt med paketet Early Bird – två timmars avkoppling med frukost inkluderat. Är du inte morgonpigg kan du istället boka Night Owl med middagsbuffé inkluderat, antingen från 17:00 till 19:00 eller från 19:00 till 21:30. Eller varför inte höja din avkopplande upplevelse ett snäpp med paketet Treat & Relax där ett exklusivt Spa Ritual Set från Maria Åkerberg ingår. Vid större sällskap, upp till 15 personer, går det bra att boka relaxavdelning för privat bruk med paketet Chat & Relax.

Aktivera dig i gymmet

För dig som gillar mer fysisk aktivitet, kommer gymmet på Clarion Collection® Hotel Uppsala inte att göra dig besviken. Här möts du av träningsredskap för olika träningsformer, i en ljus lokal med stora fönster. Om några timmars tillfredsställelse i gym och relaxavdelning inte gör tricket, kanske en hotellövernattning gör susen. Passande nog hittar du både god mat och sköna hotellsängar under ett och samma tak.

Gymmet på Clarion Collection Hotel Uppsala.Trevlig sittgrupp i relaxavdelningen på Clarion Collection Hotel Uppsala.Två personer i vita badrockar i relaxavdelningen på Clarion Collection Hotel Uppsala.Dusch och bastu i relaxavdelningen på Clarion Collection Hotel Uppsala.Träningsredskap i gymmet på Clarion Collection Hotel Uppsala.

Clarion Collection® Hotel Uppsala

Uppsala

Öppettider & priser

Gym  • Alla dagar: 06:00 – 22:00
Relaxavdelning  • Alla dagar: 07:00 - 21:30
Priser gym & relax  • Övernattande gäster: Gratis (medlem)/85 SEK (ej medlem)

  • Övriga gäster: 145 SEK (medlem)/175 SEK (ej medlem)
Paketpriser  • Early Bird: 250 SEK

  • Night Owl: 300 SEK

  • Treat & Relax: 400 SEK

  • Chat & Relax: 2000 SEK (max 15 personer)