Medlemskap
Takpool på spahotell Clarion Hotel Sundsvall.

Koppla av på spa i underbara Sverige

Längtar du efter en lyxig spaweekend? Eller kanske en plats där du kan varva ner i bara några timmar? Du behöver faktiskt inte åka långt! I vårt alldeles eget land finns mängder av fantastiska spahotell och separata span – hela vägen från pittoreska Smygehuk i söder till ståtliga Kiruna i norr.

Spaupplevelser för alla smaker

Oavsett om du vill njuta av en varm bastu i naturmiljö eller relaxa i en takpool mitt i storstadspulsen kan du vara säker på att Sverige har en skräddarsydd spaupplevelse för dig. Om du gärna kopplar av till ljudet av kluckande vågor finns det till exempel mängder av spaanläggningar längs kusten. I norr finns även spahotell med utsikt över magnifika fjällområden! Om du besöker en större stad kan du i sin tur checka in på ett lyxigt spahotell med närhet till shopping och restauranger.

Hitta ditt favoritspa i vårt avlånga land

Vad är viktigt för dig när du unnar dig en weekend på spa? För vissa räcker det gott och väl med en uppvärmd pool, medan andra vill boka in sig på lyxiga skönhets- eller massagebehandlingar. Somliga anser istället att träning är det bästa sättet att slappna av på. Botanisera bland Sveriges stora och varierade utbud av härliga span och hitta en plats du vill återvända till – flera gånger om.