Känns det som att du suttit fastkedjad hemma på sistone? Vi förstår vad du menar, vi bär nämligen också på kedjor, närmare bestämt fyra stycken. Och de kedjorna vill vi dela med dig! Möjligtvis kan våra kedjor befria dig från kedjorna därhemma?

Finding yourself chained to your desk lately?

Du är inte ensam om att känna att inspirationen och kreativiteten har blivit nedtyngd som av kedjor under det senaste årets speciella omständigheter. Nu är det hög tid att bryta sig loss och väcka livsglädjen igen! Oavsett om du planerar en längre resa genom Sverige, eller bara en weekend i en närliggande stad, finns våra kedjor alltid till hands för att inspirera och bistå dig.

Vill du höra mer om hur våra kedjor skiljer sig åt? Läs vidare för att höra hur det kan låta när en släkting, vän eller bekant berättar om sin vistelse på en av våra kedjor!

Comfort Hotel®

“Vi checkar snabbt in på hotellet och drar direkt ut på stan"

Comfort_Hotel_Grand_Central_lobby_16_9

Comfort_Hotel_coffee_work_16_9

Det är det som är så härligt med att bo på Comfort Hotel®. Läget är supercentralt och det är smidigt när allt är nedskalat till det som behövs allra mest: en säng och location, location, location! För en billig peng har vi nu all tid i världen att njuta av vad staden erbjuder. Som att hitta ett nytt favoritlunchställe eller ett mysigt konditori och när du shoppar loss behöver du inte släpa på påsarna en alltför lång väg! No stress, easy living!

Se alla Comfort Hotel®

Quality Hotel™

"Lollo och Bernie kommer kl. 10.00, vi är påklädda och klara vid 06.50"

Quality_Hotel_jump_in_bed_16_9

Quality_Hotel_softis_popcorn_16_9

Barnen fick knappt någon sömn i natt, de har varit så spända på allt som händer på Quality Hotel™ i helgen. Det blir lek och Mini Disco med nya vänner, mjukglass i olika färger, popcorn i mängder och hoppande i hotellsängen tills de somnar helt utmattade av ren lycka. Under tiden barnen skojar och leker kan vi vuxna varva ner och få lite välbehövlig kvalitetstid på egen hand!

Se alla Quality Hotel™

Läs mer om Lollo & Bernie

Clarion Hotel®

“Ställ in en till flaska bubbel i kylskåpet, vi hinner med en runda till innan middagen”

Clarion_Hotel_Suite_16_9

Clarion_Hotel_clams_16_9

Äntligen dags för vår spaweekend på Clarion Hotel®. Relax, room service och en härlig atmosfär - den perfekta kombon för avkoppling och kvalitetstid. Det känns nästan som att vara i Monaco, en utmärkt plats för att mingla och träffa nya människor på och samtidigt skämma bort sig själv lite extra. Jag känner mig som en ny människa!

Se alla Clarion Hotel®

Clarion Collection®

"Jag ska bara ha 12 våfflor med jordgubbssylt, hur många ska du bara ha?"

Clarion_Collection_Packhuset_Kalmar_bed_16_9

Clarion_Collection_fika_16_9

Farmors hus... Det är dit mina tankar går hos Clarion Collection® Hotel. Gigantisk frukostbuffé, fika, kvällsmat och allt annat däremellan. Nam nam-upplevelser och läckerheter hela dagen lång, då trivs jag som bäst! Tror du farmor blir sur om jag säger att Clarion Collection lagar lika god mat som henne?

Se alla Clarion Collection®

Vilken typ är du?

Var detta till någon hjälp? Oavsett vad du gillar har vi något som passar för alla. Prova dig fram och testa något nytt eller välj ett säkert kort, det finns inga rätt eller fel. Slit dig loss från hemmets kedjor och byt istället ut dem mot någon av våra!