Det är alltid kul att fylla år och det finns många sätt att fira. De flesta litar på att en partner eller vän ska ordna något speciellt. Varför inte ta tag i detta på egen hand? Gör dig själv en tjänst och unna dig något spännande. Vi har samlat tre tips som du kan använda när du vill ge dig själv en fin födelsedagspresent.

Gå på en dejt med din partner

Varför inte överraska din partner med en dejt? Inga större planer behövs om ni håller er i ert närområde. Runt om i Sverige finns det många hotell och restauranger med fantastisk mat och mysig atmosfär. Dessa passar perfekt för en speciell afton. Ta tillvara på kvällen genom att bo över på hotellet efter att ni ätit en god middag. Det är alltid kul när bägge kan njuta fullt ut av både mat och dryck.

Har du lite längre tid på dig att planera födelsedagsfirandet är ett tips att hålla utkik efter speciella erbjudanden, exempelvis ett romantik- eller weekendpaket. På så sätt får du något speciellt för din vistelse. Clarion Hotel Stockholm är ett bra exempel på ett hotell med fina erbjudanden och ett utmärkt läge. Hotellet är centralt beläget på vackra Södermalm, nära till både restauranger och andra spännande aktiviteter. Du kan säkert själv hitta andra passande hotell som har nära till flera restauranger.

Ett av hotellrummen på Clarion Hotel® Stockholm.

Spaupplevelse för två

Vi lever i stressiga tider och för många kan även födelsedagen kännas stressig. Ett bra tips är att boka in en avslappnande dag efter själva kalasfesten. Det är ett utmärkt sätt att återhämta dig. Ta med en nära vän till en spakväll så får ni möjlighet att även spendera lite kvalitetstid tillsammans. Du kan säkert komma på en vän som du gärna vill kunna vara med under en hel dag. Här hittar du en översikt över våra hotell med pool, bara att välja och vraka.

Bor du i närheten av Göteborg kan du med fördel boka en eller två nätter på Clarion Hotel Post. På det omtyckta hotellet finns både en uppskattad takpool och Skönhetsfabriken. Denna anläggningen skiljer sig från andra spaanläggningar genom att de skräddarsyr sina behandlingar utefter vad gästen vill ha och behöver.

Takpoolen på Clarion Hotel Post väntar på dig!

Gör en spontan resa till grannlandet

Tycker du att de flesta födelsedagar ser likadana ut, gör något annorlunda! Varför inte resa iväg helt spontant till grannlandet, exempelvis Norge, Danmark eller Finland. Både Oslo, Köpenhamn och Helsingfors har en hel del att erbjuda. Genom oss kan du enkelt hitta passande boende i dessa storstäder och även många fler. Utforska en storstad, ta del av landets sevärdheter och gör något nytt.

Oavsett vilket tips du blir inspirerad av, kom ihåg att det faktiskt är din dag och se till att du njuter fullt ut. Det har du förtjänat!


Här kommer ett extratips till dig som är ute efter något mindre = gå och ät hotellfrukost!