Ska du besöka Köpenhamns Pride Festival? Då vill du säkert veta var du ska bege dig för att efterfesta. Med hjälp av Foursquare har vi tagit reda på vilka fem gaybarer som har flest incheckningar i Köpenhamn. Allt för att du inte ska missa en enda fest. Vi har till och med gjort en karta till dig, speciellt framtagen för ändamålet!

Karta över Køpenhamn
Besök någon av Köpenhamns gaybarer

1. Oscar Bar & Café


Detta är gayklubben med flest incheckningar i Köpenhamn! Gratis wi-fi kanske är en bra anledning men det finns många fler. Maten är god, personalen trevlig och det är rökfritt! Om vädret tillåter finns det även en uteservering med vacker utsikt över rådhuset. Det här är det perfekta stället för brunch, eftermiddagsfika, middag och, givetvis, för en sen utekväll!


> Incheckningar: 2,913

> Foursquare rankning: 7.6/10


2. Masken Bar & Café


Masken Bar & Café är en annan lokal favorit i Köpenhamn. Det här stället vann faktiskt det åtråvärda priset Köpenhamns bästa gaybar 2013. Med rimliga priser och en skön atmosfär, är det här ett säkert kort för den som söker en trevlig kväll eller after work. Ibland kan det vara lite trångt men, som ordspråket klargör, finns det hjärterum finns det stjärterum.


> Incheckningar: 2,813

> Foursquare rankning: 7.6/10


3. Jailhouse Bar


Jailhouse Bar är en gayklubb med ett tydligt tema. Ett tema som personalen tar på största allvar. Fängelsedirektören med sina konstaplar säkerställer att din tid i fängelset blir riktigt trevlig. Om du är hungrig är det inga problem, det finns både restaurang och bar. Jailhouse står även värd för olika roliga gayevent som till exempel Manic Monday och Chill Out Tuesdays. Se till att hålla dig uppdaterad med det senaste på deras Facebook!


> Incheckningar: 2,401

> Foursquare rankning: 8.0/10


4. Cosy Bar


Cosy Bar är precis vad du förväntar dig, riktigt mysigt. Mysigt och öppet sent (beroende på hur du ser det) är de två saker man tänker på när man hör Cosy Bar. De stänger inte så länge det finns gäster kvar och det är inte ovanligt att de fortfarande är igång 7.30 på morgonen.


> Incheckningar: 1,256

> Foursquare rankning: 7.3/10


5. Centralhjørnet


Centralhjørnet är ännu en av Köpenhamns topprankade gaybarer. Det är inte särskilt stort så det förblir intimt och mysigt med trevliga bartenders och intressanta besökare. Om du besöker Köpenhamn i juletider, se till att besöka denna bar, de är kända för sina galna juldekorationer!


> Incheckningar: 1,054

> Foursquare rankning: 8.1/10


Behöver du någonstans att bo under Köpenhamn Pride? Här är några alternativ i stan.