Halloween är inte bara en stor högtid i Amerika. Vi skandinaver älskar också att klä ut oss och att bli skrämda. Glöm därför inte packa ner din allra läskigaste dräkt om du ska åka iväg på semester under denna högtid. Vet du inte vart du ska åka? Det vet vi! Köpenhamn, Oslo eller Stockholm är perfekta städer när årets läskigaste högtid kommer.

shutterstock_166449674.jpg

Köpenhamn


Att uppleva Halloween på Tivoli är ett måste om du är i Köpenhamn. Besök världens näst äldsta nöjespark (bara det kanske räcker som skrämselfaktor för kvällen) och delta i aktiviteter som att skära pumpor eller gå med i parader. Dagtid är perfekt för dig som har barn medan kvällen kanske blir något läskigare. Kom ihåg att vi varnade dig.


Fira Halloween på Tivoli.


Här är våra hotell i Köpenhamn.


Stockholm


Om du är i Stockholm, eller borde vi säga “Shockholm”, kan du verkligen förvänta dig en upplevelse. Här hittar du nämligen Skandinaviens största Halloweenparad. Du kan vänta dig en riktig fest med galna dräkter, rolig temamat och massa annat skoj. Halloween är ett ypperligt tillfälle att besöka Stockholm!


shutterstock_155861048Foto: Shutterstock


Fira Halloween i Shockholm.


Här är våra hotell i Stockholm.


Oslo


Det kanske inte finns någon uppiffad nöjespark eller massiv stadsfest, men om du är i Oslo på Halloween – gör dig redo för fest. Vi har gemensamt utsett stans läskigaste fest, som du inte får missa. Hard Rock Café bjuder på Oslos läskigaste fest med gratis inträde, gratis kalla kårar och massor av gratis skräck!


shutterstock_137738540Foto: Shutterstock


Fira Halloween på Hard Rock Café i Oslo.


Här är våra hotell i Oslo.
Vet du några andra roliga event som pågår i Skandinavien denna Halloween? Share and scare!