Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Stockholm

Ska du till Stockholm? Oavsett vilket av våra hotell du bor på är det lätt att upptäcka huvudstadens sevärdheter och smultronställen. Med tunnelbana, buss eller till fots rör du dig lätt mellan stadens 14 holmar och öar.

Vill du ha ett paket? I Packtivity kan du välja mellan upplevelser och aktiviteter som du kan boka samtidigt med hotellvistelsen. Varsågod!

Perfekt weekendstad

Stockholm är en stad du kan besöka året runt och som erbjuder nöje, shopping och flera olika upplevelser. Många av våra hotell i Stockholm ligger centralt men även hotellen utanför innerstaden har bra läge och nära till kommunikationer som snabbt tar dig in till city. Ta en stadsweekend med vännerna eller med familjen – Stockholm har något för alla!

Citypuls på Norrmalm, Östermalm & Kungsholmen

Norrmalm finns allt på gångavstånd från hotellen. Bland arkitekturpärlorna märks Gunnar Asplunds Stadsbiblioteket och jugendpalatset Centralbadet. Anrika Östermalm är Norrmalms förnäma storebror. Här, bland stenhus från 1800-talet, välsorterade butiker och trädkantade alléer ligger ett par av våra Stockholmshotell. Från hotellen på Kungsholmen har du ett stenkast till stadsparkerna och Stadshuset. Mitt i city finns hotellen At Six, Hobo och den populära restaurangen TAK, som har utsikt över Stockholms slott.

Färgstarka Södermalm 

I stadsdelen Södermalm finns något för alla, från färgstarka Hornstull med sina rockklubbar och restauranger till trendiga SoFo, med personliga butiker, bohemiska caféer och barer.

Muséer & kultur i Gamla Stan

Pulsådern i unika Gamla Stan är Västerlånggatan. Den sträcker sig mellan Riksdagshuset i norr och Slussen i söder. Gå vilse bland de trånga gränderna och ta en kaffepaus i ett medeltida källarvalv innan du promenerar upp till Stortorget, Slottet och Storkyrkan. Gå ner till Skeppsbron och ta Djurgårdsfärjan över till Skeppsholmen och Moderna muséet. 

Gröna Lund, Skansen & Djurgården

Ta bussen (eller båten!) ut till Djurgården. Strosa längs vattnet, besök nöjesparken Gröna Lund, djurparken Skansen eller Rosendals trädgård.

Konferens & möteslokaler i Stockholm

Om du ska till Stockholm på möte eller konferens så kan du läsa mer om vårt utbud av möteslokaler i Stockholm här

Stockholms stadsdelar

Gamla Stan
Kungsholmen
Södermalm
Stockholm City/Norrmalm
Östermalm

Mer om Stockholm

10 heta Stockholms-restauranger
5 annorlunda och helt unika konceptrestauranger i Stockholm
5 Stockholms-sevärdheter som funkar året runt 
Smultronställen i Stockholm

Närliggande destinationer

Arlanda flygplats/Märsta
Haninge
Södertälje
Uppsala

Läs mindre
24 hotell i Stockholm

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

Upptäck Hotell Restaurang Konferens
3.2.13.011 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.