Har du en hund eller katt som är rädd för smällare och skott och varje år tvingas genomlida nyårsaftons många (och högljudda) fyrverkerier? Då ska du checka in på ett av våra flygplatshotell som garanterar tysta och lugna hotellrum under nyår. Läs om succékoncept Happy Dog och Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal som firade nyår tillsammans med 380 hundar!

Happy Dog Clarion Hotel Arlanda Airport

Det var Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal som år 2013 var först ut med idén att bjuda in fyrverkerirädda djur till sitt tysta och lugna hotell (tyst och lugnt från fyrverkerier kan tilläggas, efter att hundratals hundar checkat in går det alltid diskutera tyst och lugnt...). Då sålde man slut på de 200 rummen i ett nafs. Därefter har intresset för fyrverkerifria nyår växt drastiskt och så även hotellen som erbjuder raketfria nyårsfester. 2019 fanns det rum för hundar, katter, papegojor och andra husdjur i Danmark, Sverige, Norge och Finland.


Varför just flygplatshotell?


Områdena kring flygplatser, ofta med ca 1 mils radie, har fyrverkeriförbud samt fönster som är mer ljudisolerade än på vanliga hotell, vilket gör att inga fyrverkerier kan störa.


Happy Dog Clarion Hotel Arlanda Airport AgilityNyårshelgen är fylld med hundaktiviteter på hotellen, här ser vi agility-liknande övningar för de som vill testa.


Aktiviteter både för dig och din lurviga vän


Det är stort fokus på djur under 2 dagar, med aktiviteter och olika slags djurvänliga välkomstgåvor. Men självklart ska även ni tvåbenta få en lika storslagen nyår, därför väntar lyxig mat och dryck i antingen hotellets restaurang eller med room service på ert hotellrum.


Clarion Hotel Arlanda Airport - Kitchen & TableFirar du nyår på Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal kan du njuta av en god nyårsmiddag på 12e våningen med en storslagen utsikt.


Succén fortsätter på ursprungshotellet Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal


Nyår 2019 firade rekordmånga hundar, inte mindre än 380 stycken(!!!), ett lugnt och tryggt nyår på Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal. Många gäster är återkommande och har nu som tradition att fira nyår utan raketer på flygplatshotellet. Djuren med sina ägare tar sig hit på grund av skotträdsla och självklart gemenskapen!


För Wendela, Micke, Ninja och Lego var det första året de firar nyår på ett flygplatshotell.


Fantastiskt med en fyrverkerifri oas där hundarna kan njuta, umgås och aktivera sig istället för att sitta hemma skotträdda och fasa för 12-slaget, berättar Wendela som satt bänkad framför datorn Alla Hjärtans Dag förra året då Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal släppte sina rum.


Happy Dog Clarion Hotel Arlanda Airport, Wendela and Micke with dogsWendela och Micke med sina två vovvar. Kolla gärna in hundarnas egna Instagram här.


Spana in alla flygplatshotell här!


Hotellen släpper sina rum olika datum. Men håll utkik på hotellets erbjudandesida!

Check in Clarion Hotel Arlanda Airport

Snabbfakta - Fyrverkerifria nyår

  • Konceptet med fyrverkifritt nyår på hotell för djur och deras ägare infördes nyår 2013 på Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal
  • Happy Dog finns nu på många hotell runt om i Norden
  • På ett flertal hotell säljs rummen slut på 30 minuter
  • Alla rum allergisaneras självklart efter husdjurens vistelse