Efter två år av färre resor än någonsin tidigare är det helt naturligt att du fortfarande inte fokuserar på att samla bonuspoäng. Du har gjort en bra insats de senaste åren och det vill vi inte straffa dig för. Tvärtom! Därför fortsätter vi med att frysa din medlemsnivå, fram till 30 juni 2022. Det innebär att du inte riskerar att halka ner i nivå – men du kan givetvis fortfarande klättra till en högre nivå.

Lycklig kvinna som tar det lugnt i en lyxig hotellsäng, och vet att hon inte blir nedgraderad i Nordic Choice Club under hela 2021.
Ta det lugnt, ingen i Nordic Choice Club blir nedgraderad förrän efter juni 2022, oavsett hur lite de har rest det senaste året.

Hur länge kan jag stanna på min nuvarande medlemsnivå, kanske du undrar?


Du behåller nuvarande medlemsnivå fram till 30 juni 2022, även om din period går ut innan dess och du inte har uppnått de kvalificerande nätter eller poäng som egentligen krävs. Så här tar du reda på hur lång tid det innebär i praktiken:  • Logga in på Strawberry och gå till “Min sida”.

  • Klicka på “Bonuspoäng”, för att se när din nuvarande period går ut (detta är datumet då du blev medlem). Medlemsperioden förnyas varje år på samma datum.

  • Om din medlemsperiod ändras och förnyas senast den 30 juni 2022, fortsätter du att behålla din nuvarande medlemsnivå fram till den 30 juni 2022.


Redan i mars 2020 frös vi alla medlemsnivåer för att våra medlemmar inte skulle behöva drabbas på grund av reserestriktionerna som coronapandemin medförde. Nu väljer vi att förlänga de frysta medlemsnivåerna fram till sista juni 2022. Fortsätt följa restriktionerna och oroa dig inte för att bli nedgraderad under tiden.
Bara för att du inte bor hos oss så ofta som du brukade, betyder det inte att du inte kan dra nytta av dina medlemsförmåner. Vi erbjuder många bra förmåner även när du inte bor hos oss. Läs allt om dina medlemsförmåner här.


Tips: Det finns många sätt att samla poäng, inte enbart genom att bo hos oss. Till exempel kan du tjäna poäng genom att hyra bil eller växla Coop-poäng till Strawberry-bonuspoäng. Eller varför inte tjäna poäng varje dag genom att skaffa dig ett Strawberry Mastercard? Då får du dessutom kvalificerande nätter varje månad när du aktivt använder kortet. Läs mer om hur du kan tjäna bonuspoäng här!