Medlemskap
Sovrum på Hotel St. George i Helsingfors.

Rabatt till ditt besök

Be My Guest

A hotel bed with a door hanger in the front.

Man har inte alltid plats för övernattande gäster

Som medlem kan du boka en rabatterad övernattning på hotell till familj och vänner och få en gratis frukost till dig själv.

Behåll husfriden. Skicka ditt besök på hotell och ät frukost gratis tillsammans med dem dagen efter.

Hjärterum innebär inte alltid stjärterum

Ibland får man ett efterlängtat besök som rest en lång väg för att umgås. Föräldrar som bor långt bort, vänner som flyttat till andra sidan av landet (eller jordklotet) eller mostrar och farbröder som vill komma på besök och samtidigt passa på att utforska staden i några dagar. Det är däremot inte alltid man har plats (eller för den delen lust) för att besöket ska övernatta hemma hos en. Därför har vi gjort det lite enklare för dig som inte önskar sova vägg i vägg med med svärföräldrarna som snarkar eller bo med vänner som aldrig går och lägger sig.

Boka med rabatt åt en vän – få en frukost tillsammans

Nu kan du boka hotellrum med rabatt till ditt besök! Som medlem i Strawberry kan du ge dina vänner och familj din medlemsrabatt på hotell (5-15%) utan att du själv behöver bo på hotellet. Som en liten premie till dig, kan du sticka över till hotellet dagen efter och äta en god frukost tillsammans med dina gäster – utan att behöva betala något. Med andra ord, en win-win på alla sätt. "Men jag får så många långresande besök, denna förmån är väl inte obegränsad?" tänker du kanske. Jo, det är precis vad den är! Boka rum till Be My Guest-pris så många gånger du vill fram till den 31 december 2024.

Obegränsad användning av rabatten

Boka med rabatten så ofta du vill. Ju fler bokningar du gör, ju fler frukostar blir det för dig. Ska dina gäster bo över en natt är det bara att dyka upp till frukosten tillsammans med dem. Gäller bokningen fler nätter så behöver du skriva vilken dag du kommer och äter frukost i fältet Övriga önskemål när du utför bokningen. Gratis frukost gäller för en person och en gång under din eller dina gäster vistelse, men ingen fara; om fler vill följa med får de 25% rabatt. Så, se även till att välja ett hotell som faktiskt serverar frukost. Hotellrummet bokar du som vanligt på vår hemsida, och denna gång väljer du medlemspriset Be My Guest. Din gäst får givetvis bonuspoäng om han eller hon är medlem – som alltid.

Låt dina gäster bo på

Mysigt hotellrum på Clarion Hotel® Gillet i Uppsala.Takpool och terrass på Villa Copehagen.Terrace and outdoor pool with a view over Quality Hotel Skjærgarden

Clarion Hotel® Gillet

Uppsala

Boka

Mer information

An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Medlemmar upplever mer

Bara bra anledningar att bli medlem

Rabatt på hotellrum. Förtur på erbjudanden. Bonuspoäng som du kan boka hotellrum för. Gratis kaffe när du vill. Gör som 2,6 miljoner andra, bli medlem! Det är såklart helt kostnadsfritt.