Petter A. Stordalen har korats till Norges mest innovativa ledare. Den nytänkande och miljömedvetna entreprenören prisas för sin ledarstil där innovation är ledorden.


En framgångssaga


Från och med nu är han är inte bara grundaren av företaget Strawberry, ägare av Strawberry, trebarnspappa och man till en av världens främsta miljöhjältar Gunhild A. Stordalen, utan även – Norges mest innovativa ledare. Petter A. Stordalen – du slutar aldrig att förvåna!


Framröstad av kommunikationsexperter


Det är Hammer & Hanborg som står bakom undersökningen där sammanlagt 700 kommunikationsexperter röstat fram årets mest innovativa ledare i den årliga undersökningen Kommunikatøren. Flest röster fick vår eminente boss Petter A. Stordalen.


–  Det här är en väldigt trevlig utmärkelse, som först och främst visar den stora ansträngning som varje dag läggs ner över hela företaget. Innovation är inte ett enmansföretag. Det handlar om att skapa miljöer där vi hela tiden kan, och vill, utmana företagets grundare och ägare. Innovation är en del av Strawberry kultur, och sträcker sig hela vägen från hotellet till högsta ledningen, berättar Petter A. Stordalen i samband med mottagandet av priset.Nytänkande och miljömedveten ledare


Motiveringarna till varför just Petter A. Stordalen är en värdig vinnare var många: Han är en nytänkande och miljömedveten ledare som jobbar framtidsfokuserat och med nya lösningar. Petter A. Stordalen beskrivs även som generös och modig, en ledare som engagerar, litar och satsar på sina anställda. Priset delades ut under ett seminarium i Oslo med temat Framtidens arbetsliv, där Petter A. Stordalen även var en av talarna.
Om Hammer & Hanborgs pris


Undersökningen som är skapad av företaget Hammer & Hanborg är den största i Norden när det handlar om att lyfta fram god kommunikation. Hammer & Hanborg är en organisation som arbetar med att hjälpa andra företag och organisationer att möta den digitala utvecklingen och framtidens arbetsliv. De erbjuder tjänster inom rekrytering och konsultuthyrning samt kunskap-, team- och organisationsutveckling. Företaget har funnits sedan 1994 i Sverige och 2005 i Norge.
Vissa bilder i inlägget är hämtade från pressmeddelandet: Petter A. Stordalen er kåret til Norges mest innovative leder.