Finns det något bättre än att krypa ner i en nybäddad säng med nytvättade lakan? Nä. Vi tänkte väl det. Men, hur vill du ha din säng bäddad och hur gör du för att få till den där speciella känslan? Läs våra tips här och ta din säng till nästa nivå.

Make your bed

Så, hur vill du ha din säng? Ska det vara enkelt och slätt? Eller sådär nonchalant "slarvigt" och skrynkligt? Prydnadskuddar, fluffiga täcken, sängöverkast och plädar – vi alla har olika smak och så har även våra olika hotellkedjor. Här nere kan du se våra olika typer av bäddstilar. Vilken är din favorit?


The Comfort Fold


Säng på Comfort Hotel Göteborg - Comfort foldEtt Deluxe dubbelrum på Comfort Hotel Göteborg.


Ovan ser du en säng på ett av våra Comfort Hotel. På Comfort Hotel är sängarna oftast enkla och klassiskt bäddade, med den obligatoriska vikningen av täcket vid änden av sängen. Vi har valt att kalla den för The Comfort fold.


Hur?

Till denna stilrena bäddning gäller såklart nytvättade och vita lakan. För att få till den där krispiga känslan finns det inga genvägar – det är bara att mangla, alternativt ta fram strykjärnet.


Om du inte har en säng med bäddmadrass som tillåter The Comfort Fold kan vi tipsa om den ännu enklare varianten Comfort Flat-lay:
Comfort Hotel bed Flat-Lay
The Quality Symmetry


Quality Hotel SängSymmetri, två extra kuddar, ett sängöverkast och – Voilà! En klassisk The Quality Symmetry.


På våra Quality Hotel hittar ni ofta dubbelsängar med symmetri och finess! Bäddningen är inte speciellt krävande och tar inte orimligt mycket tid att få på plats om mornarna. Vi kallar den The Quality Symmetry!


Hur?


Här är det lite mer eftertanke bakom bäddningen, utan att gå helt bananas. Vilka färger vill du plocka upp i rummet? Tänk komplementfärger och harmoni för ögonen. Addera ett par extra kuddar och gärna ett tungt sängöverkast som du lägger över den nedre halvan av sängen. Med dessa enkla detaljer lyfter du sovrummet till nästa nivå utan att behöva tömma plånboken.
The Clarion Pillow Stack


Clarion Hotel Oslo SängEtt klassiskt exempel på The Clarion Pillow Stack hos Clarion Hotel Oslo.


The Clarion Pillow Stack passar perfekt för dig som vill att din säng ska vara ett stort hav av kuddar! Spara inte på krutet, utan gå all-in och förvandla ditt sovrum till en oas du riktigt längtar hem till.


Hur?


The Clarion Pillow Stack – yes, det är precis som det låter! Men det handlar inte bara om mängden kuddar. Lek med olika storlekar och form, och testa att slänga in lite olika textur på textilierna. Med många kuddar i sängen är det extra snyggt att möta upp med lager på lager även för täcken, överkast och filtar. Bygg på höjden så skapar du ett fluffigt och lyxigt intryck.


Clarion Hotel The Hub SängHär är ett riktigt inbjudande exempel från Clarion Hotel The Hub, mitt i centrala Oslo.


Vilken är din favorit?