Nu kan det japanska spahotellet Yasuragi, strax utanför Stockholm, skryta med att vara Europas bästa spa. Har du unnat dig ett besök här ännu?

Vattenfall på Yasuragi
Vackra Yasuragi. Foto: Marcus Crépin

Spahotellet Yasuragi står som vinnare i kategorin "Best Destination Spa in Europe" i Condé Nast Johansens Awards for Excellence. Condé Nast Johansens är en ledande rekommendations-site när det kommer till lyxhotell, spa eller förstklassiga mötesplatser. Priset ges enbart till de mest framstående hotellen och ett "Awards for Excellent" ses som ett pålitligt kvalitetsmärke för både hotellgäster och resebranschen.

Det här är ett pris som vi är oerhört stolta över, berättar __Sunniva Fallan Röd, VD på Yasuragi. __

-Att vi vinner i just denna kategori, Best Destination Spa, är viktigt för oss. Vi är och vill kommunicera att Yasuragi inte är vilket spahotell som helst, vi är en destination i sig själv. Hit kommer man för att lämna vardagen för ett tag, uppleva en annan värld ocg genom den återhämtning vi erbjuder sedan kunna åka hem med förnyad kraft. Ett stort tack till våra gäster som har röstat fram oss i hård konkurrens med andra fantastiska spahotell, säger Sunniva. Condé Nast Johansens

Pris efter pris till Yasuragi

Spahotellet har tidigare i år tagit emot ett flertal andra priser. Bland annat hela 4 utmärkelser i internationella Haute Grandeur Global Spa Awards. Där bara enastående spaupplevelser

Yasuragi var stängt under stora delar av 2017 då det renoverades. 1 januari 2018 öppnade hotellet igen och gav sina gäster ännu möjligheter till lyx, bad och avkoppling. Läs om nya Yasuragi och dess kolsyrebad, sovbastu, veganska satsning och mycket mer, här!


Mer läsning

Stenungsbaden - prisat spa på västkusten!