Sen utcheckning fram till kl. 18, garanterad till användning av bonusnatt och alltid tillgängliga rum. Förmånerna med PLATINUM-medlemskap i Strawberry är många och finns till för att gynna våra mest lojala gäster.

Couple with paper masks against a concrete wall

När nätterna bli många...

… bör kölden inte sätta in. Tvärtemot förtjänar PLATINUM-medlemmar verkligen att känna värmen hos oss. De som har PLATINUM-medlemskap i Strawberry bor mycket på hotell i Norden, och med många resdagar om året är det inte fel med trivsamma hotellvistelser. Inte eller med rum till rimliga priser och som ger bra med bonuspoäng.

PLATINUM-medlem

Att boka smart lönar sig

PLATINUM-medlemmar får alla förmåner som ingår i BLUE-, SILVER-, och GULD-medlemskap, i tillägg till de resterande förmåner som finns i vårt lojalitetsprogram.

Som alltid är det våra egna bokningskanaler som gäller för att göra de bästa köpen, och som samtidigt ger dig flest bonuspoäng. På strawberry.se och i appen har vi prisgaranti, där garanterar vi lägsta pris på alla våra hotell.

PLATINUM-medlem

Slutligen är det värt att påminna om att din totala bonuspoängsumma räknas: När du har uppnått sammanlagt 1 000 000 bonuspoäng kan du verkligen luta dig tillbaka – då är PLATINUM-medlemskapet ditt för evigt.

Förtjänade PLATINUM-garantier

Det finns inte mycket som slår en lång sovmorgon med kaffe på sängen. Så om du har möjlighet – stäng av alarmet och använd förmånen av sen utcheckning. Du får nämligen behålla ditt rum fram till 18:00. Ett större rum, bättre utsikt eller fler faciliteter är väl inte att förakta? PLATINUM-medlemmar är garanterade till uppgradering av rum. Likaså är du garanterad att få ta ut en bonusnatt, så länge hotellet har ett ledigt standardrum.

PLATINUM-medlem

Små nöjen

Detaljer är också viktiga. Som att du som PLATINUM-medlem kan förse dig med en flaska läsk eller mineralvatten per övernattning, utan att betala. Eller kanske ännu bättre – att PLATINUM-medlemmar inte behöver tänka på fullbokade destinationer när resan kommer plötsligt. För våra mest lojala medlemmar är garanterade ett rum på destinationen de ska till. Tänk bara på att boka via Kundservice senast 24 timmar före ankomst, så ordnar vi ett rum till dig.

Träna gratis på hotellen även när du inte bor där

Alla som reser mycket i jobbsammanhang vet hur svårt det kan vara att sköta sina goda vanor, som att träna. Glöm därför inte bort att du kan träna gratis på alla våra hotell som har gym.

Bor du i en stad eller på en plats där Strawberry har hotell? Som PLATINUM-medlem behöver du faktiskt inte bo för att få träna. Det är bara att dyka upp på ett av våra hotell med gym och säga att du har PLATINUM-medlemskap. Då kan du unna dig träning utan att det kostar dig en krona och därmed slippa betala för dyra gymkort som du kanske aldrig får användning av.

Träning på Strawberry

Poäng på resor, hyrbil, hem och fritid

Strawberry samarbetar med ett antal partners för att kunna ge sina medlemmar så bra erbjudanden som möjligt även utanför hotellets dörrar. Det lönar sig att kolla in dessa erbjudanden, oavsett om det är resan som snart ska bokas eller den nya resväskan som ska köpas. Hos Hertz får PLATINUM-medlemmar dessutom statusmatch till Hertz Gold Plus Reward – President Circle. Hos våra partners finns både förmåner, fina upplevelser och poäng att hämta. Översikten hittar du här.

Foto: Royal Caribbean

PLATINUM-medlemskap uppnår du antingen genom antal bonuspoäng eller genom antal nätter på hotell. Har du tjänat 100 000 bonuspoäng eller spenderat 60 nätter på våra hotell inom en 12 månadersperiod uppnår du PLATINUM-medlemskap i Strawberry.

Vill du se en översikt över alla PLATINUM-förmåner? Den hittar du här.