Det finns mycket du kan få ut av ett medlemskap i Strawberry. Visste du till exempel att SILVER-medlemmar inte behöver checka ut förrän kl. 16? Här berättar vi om förmånerna som kommer med ett SILVER-medlemskap.

Ben från brygga på sommaren

Förmåner som ger dig mer för pengarna


Är du en av dem som har packat handbagaget så fullt att blixtlåset nästan spricker och senare fått reda på att en 20 kilos incheckad väska var inkluderad i ditt medlemskap hos flygbolaget? Eller har du kanske, trött och sliten, stressat iväg från hotellrummet för att checka ut i tid, och sedan insett att sen utcheckning ingick i medlemskapet hos din hotellkedja? Vore det inte skönt att slippa sådana händelser? Genom att läsa om förmånerna med ditt medlemskap hos oss hoppas vi på att du får användning av de förmåner du har gjort dig förtjänt av.Boka smart


SILVER-medlemmar får alla förmåner som hör till ett BLUE-medlemskap, och såklart fler i tillägg. När du ska använda dina förmåner finns det ett par saker som är värda att tänka på. Det första är hur du kan göra ett bra köp och i tillägg tjäna så många bonuspoäng som möjligt. Om du ska boka en vistelse på ett hotell inom Strawberry och är medlem hos oss så kommer dessa tips till stor hjälp:


Gå in på vår hemsida, strawberry.se, eller i vår app, för att boka hotellrummet. För vi har garanterat det lägsta priset på våra egna hotell. Vid bokning i våra egna kanaler får alla även medlemmar 10% extra bonuspoäng. Och – när SILVER-medlemmar har bokat i våra egna kanaler får de avbeställa rummet helt gratis fram till kl. 21 på ankomstdagen. Dessutom får alla medlemmar 5-15% rabatt på ordinarie rumspris, både vid bokning i våra digitala kanaler och genom Kundservice. Sist men inte minst får SILVER-medlemmar alltid 10% extra bonuspoäng per vistelse.


Stanna kvar längre på hotellet – när det passar dig


Zana på KundserviceZana pratar med gäster och medlemmar varje dag. På Kundservice kan de medlemsförmånerna lika bra som sin egen ficka.


Zana är Kundkoordinator på Kundservice i Sverige och hjälper kunder och gäster varje dag. Hon berättar att SILVER-medlemmar tycker speciellt mycket om att de har möjlighet till sen utcheckning, gratis. – "Många stannar gärna längre på hotellet när de har möjlighet till det. Dessutom blir de extra glada för klubbpriset som ger dem 5-15% rabatt på rummet", berättar Zana.


Vanlig tid för utcheck är senast kl. 12. Men som SILVER-medlem kan du stänga av väckarklockan och njuta av en lång sovmorgon i hotellsängen. Du har nämligen möjlighet till att checka ut fram till kl. 16, så länge hotellet har kapacitet för det. Kom bara ihåg att säga till receptionen i förväg, antingen vid bokning eller vid incheckning.Mindre nota vid restaurangbesöket eller fler poäng


Har du bokat bord till kvällens middag än? Om hotellet du bor på har restaurang så kommer det löna sig att äta där. På Quality Hotel™, Clarion Hotel® och på fristående hotell får SILVER-medlemmar en restaurangkupong på 75 SEK eller 8 EUR per övernattning. Kupongen är giltig den dagen du får den och syns i din app. Använd den när du ska betala så dras det angivna beloppet från din nota.Spana in våra partnererbjudanden


Strawberry samarbetar med ett antal partners där ni medlemmar både kan tjäna och använda bonuspoäng. Ska du till exempel köpa ny resväska, boka en resa eller ansöka om privatlån? Då kan det löna sig att kolla in avtalen hos våra partners. Som medlem hos oss kan du dessutom ansöka om Strawberry Mastercard. Första gången du beställer och använder kortet får du 10 000 bonuspoäng som välkomstgåva. Efter det tjänar du bonuspoäng på alla köp du gör med kortet, vare sig det är hotellövernattningar eller mat i din lokala matbutik. Poängen du tjänar kan du sedan använda på hotellövernattningar – och mycket annat.


cruise-royal-caribbean-nordic-choice-club Du kan tjäna bonuspoäng hos Royal Caribbean.


SILVER-medlemskap uppnår du antingen genom antal bonuspoäng, eller genom antal nätter på hotell. Har du tjänat 15 000 bonuspoäng eller spenderat 5 nätter på våra hotell inom loppet av 12 månader så uppnår du SILVER-medlemskap i Strawberry.


Alla SILVER-förmåner hittar du här. Närmar du dig nästa medlemsnivå? Se vad som väntar dig i ett GOLD-medlemskap!