”Lojalitetsprogram hit och kundklubb dit. Hur vet jag om det faktiskt lönar sig?” Om det är så dina tankar går just nu, tror och hoppas vi att du tänker annorlunda när du har läst detta.

young-couple-fun-nordic-choice-club.jpg

Förmåner från första stund


Medlemskap ska löna sig för dig som kund. Om det inte gör det finns det inget som talar för ett lojalitetsprogram och programmet skulle heller inte överleva särskilt länge. För dig lönar sig vårt lojalitetsprogram eftersom du alltid får något tillbaka när du väljer oss för dina hotellbesök. Medan du sover, reser, jobbar eller är på äventyr, ser medlemskapet till att det faktiskt lönar sig för dig att vara medlem hos oss. Du behöver inte bo tusen och en natt på hotell – medlemskapet lönar sig redan från första hotellnatten.


Strawberry Redan som BLUE-medlem får du 5-15% rabatt och tjänar bonuspoäng.


Redan som BLUE-medlem tjänar du bonuspoäng från första krona du använder hos oss. Dessutom får du som medlem alltid boka med vårt medlemspris som ger dig 5-15% rabatt! Och redan under din första hotellvistelse får du en restaurangkupong på 35 kronor om du bor på ett Clarion Hotel®, Quality Hotel™ eller ett fristående hotell i Sverige eller Finland.


Bonuspoäng: Vad är det egentligen?


När du har registrerat dig som medlem i Strawberry kan du logga in på din profil via ”Min sida”. När du är inloggad och bokar en hotellnatt registreras denna på din profil. Bonuspoäng är dina intjänade poäng som finns registrerade på din profil. Med dessa kan du bo en bonusnatt på våra hotell, du kan använda dem till resor och andra bra saker eller du kan ge bort dem i present – det är helt upp till dig.


De enkla poängen


Poängen är ju att det ska vara enkelt och därför gäller följande: 1 kr = 1 poäng – för varje krona som du lägger på hotellnatten får du en poäng. Säg att din hotellvistelse kostar 800 kronor. Då sätter vi in 800 poäng på ditt konto.


Först och främst kan du använda dina poäng på nya bokningar av våra hotell i Norden. Det är alltså sådana nätter som vi kallar bonusnätter och du betalar för dessa med dina poäng istället för med pengar. De mest prisvärda dubbelrummen kostar 10 000 bonuspoäng per natt. För 10 000 poäng kan du alltså ta med dig flick- eller pojkvännen eller vem du nu vill och bo gratis på hotell en natt!


Lockar en roadtripresa?


Oavsett medlemsstatus tjänar du också 10 % extra poäng om du bokar rummet via vår webbplats. På flera hotell tjänar du dessutom poäng när du äter på hotellens restauranger.


Vi har även flera bra samarbetsavtal med andra partner som du kan tjäna bonuspoäng hos. Om du till exempel ska på semester och vill hyra bil hos Hertz kan du som medlem hos Strawberry beställa detta och samtidigt få bonuspoäng hos oss för det.


Här hittar du alla våra partners.


Royal Caribbean Som medlem tjänar du även poäng på kryssningar hos Royal Caribbean. Foto: Royal Caribbean


Köp ett tuggummi – få 10 000 bonuspoäng


Du kan framförallt tjäna många bonuspoäng om du skaffar ett Strawberry Mastercard. Första gången du använder kortet får du 10 000 bonuspoäng rakt in på medlemskontot. Bara det är tillräckligt för en bonusnatt på hotell! Därefter tjänar du 10 bonuspoäng för varje hundralapp du betalar med Mastercard-kortet.


Strawberry


Dessutom blir du automatiskt uppgraderad från BLUE- till SILVER-medlem så fort du har kortet, något som ger dig ytterligare förmåner. Allt om Strawberry Mastercard hittar du här.


Rom, London eller Paris? Använd och tjäna poäng i hela världen


När du har 10 000 bonuspoäng får du ytterligare en förmån. Då kan du använda dina poäng på hotellnätter i Europa även utanför Norden, på hotell inom Choice Hotels International.


Donera dina poäng till välgörande ändamål


Ett annat alternativ är att skänka dina poäng till välgörenhet. Du kan antingen donera poäng till UNICEF som varje dag arbetar för att så många barn som möjligt ska få sova tryggt om nätterna, eller till Cancerfondens viktiga arbete.
Sammanfattningsvis lönar det sig att bli medlem eftersom du tjänar poäng så fort du bor på något av våra hotell. Du kan tjäna och använda poäng hos våra partner, du kan ge bort poäng i present, du kan tjäna poäng genom att använda vårt Mastercard och du kan använda och tjäna poäng på hotellnätter utanför Norden. Sist men inte minst lönar det sig att vara medlem eftersom du får exklusiv tillgång till våra erbjudanden innan alla andra får det.


Att vara medlem lönar sig verkligen och vi hoppas att även du har lust att ta del av förmånerna och de fantastiska upplevelserna. Allt du behöver göra är att bli medlem!