Visste du att du kan använda dina bonuspoäng hos Strawberry till mer än gratis hotellnätter? Läs vidare och hitta genvägarna till att få ut så mycket som möjligt av dina bonuspoäng. Just nu har vi unika erbjudanden för dig som har bonuspoäng att spendera.

En kvinna i solglasögon ligger på en äng med maskrosor.

Det mest populära sättet att spendera bonuspoäng är såklart att använda dem för att betala för hotellnätter, det vi till vardags kallar för bonusnätter. Men det finns mycket mer du kan göra med dina bonuspoäng för att sätta guldkant på tillvaron!


1. Donera poäng till UNICEF


Du kan hjälpa UNICEF med det livsviktiga arbete som hjälporganisationen gör för att stötta barn och familjer i nöd och i krig. Välj att donera 2500, 5000, 7500, 10 000, 20 000 eller 30 000 poäng, det motsvarar från 100 till 1200 kronor.


Donera bonuspoäng till UNICEF


Girl standing on the street amongst ruins - UNICEF_16_9
Sätt dina bonuspoäng i arbete för ett gott ändamål.


2. Förvandla bonuspoäng till presentkort på Ving


Vi hoppas att denna nyhet inte har passerat obemärkt – nu kan du köpa presentkort på resor till solen med Ving för dina bonuspoäng! Presentkorten kan köpas i Poängshopen och skickas till dig via mejl.


Med fyra olika valörer kan du välja bland presentkort från 10 000 upp till 50 000 poäng. Det motsvarar mellan 300 och 2000 kronor och kan användas till att hel- eller delbetala resor med Ving. Presentkorten är giltiga i tre år från att du köper dem.


Presentkort på Ving skaffar du här


Beach, palms and sea - Ving_16_9Låt sol och värme komma lite närmare med ett presentkort på Ving!


3. Presentkort på hotelläventyr


Våra nya hotellpresentkort har förmågan att förvandla en eftermiddag till en stunds exklusiv egentid, en ledig dag till en staycation eller en helg till en weekend i en helt ny stad. Detta presentkort kan du nämligen använda överallt på våra hotell: i restaurangen, i baren, på spa eller som hel- och delbetalning för en hotellnatt.


Så vad är dina bonuspoäng värda? Presentkorten köps för 7 500–15 000 bonuspoäng, och är värda 300–600 kr, redo att använda till vad du vill. Du behöver inte ens använda det själv, detta presentkort är en uppskattad gåva till de flesta.


Köp presentkort här


Part of bed in superior room Clarion Copenhagen Airport_16_9Hotelläventyr uppskattas av alla och våra nya presentkort kan användas till det mesta; spaentré, restaurangnota eller övernattning.


4. Donera bonuspoäng till Cancerfonden


Tack vare åratal av cancerforskning överlever allt fler en cancerdiagnos. Men än finns det mer att göra och Cancerfonden gör ett viktigt arbete för att färre ska drabbas och för att fler ska överleva cancer. När du donerar mellan 2 500–30 000 poäng så hjälper dina bonuspoäng cancerforskningen att röra sig framåt.


Donera bonuspoäng till Cancerfonden


En forskare som jobbar med cancer på CancerfondenDina bonuspoäng kan hjälpa cancerforskningen framåt.