7 nätter + frukost för dig och en till? Eller vill du hellre ha obegränsad tillgång till hotell under semestern? De populära hotellpassen är klara för sommarsäsongen 2022! Se priser och läs här om hur din sommar kan bli.

Two people kayaking in the sunset

Kampanjerna är över för i år.

Så du ska hoppa från hotell till hotell i vackra Norden i sommar? Otroligt bra idé! Vi har de perfekta hotellpassen för dig! I år är det My Summer Treat och Unlimited Nights som gäller. Vad väljer du?

My Summer Treat – strössla 7 hotellnätter över din sommarsemester

Vill du bo sju nätter på ett och samma hotell? Kör på! Vill du sprida ut dem över hela sommaren och hela Norden? Let’s go!

Två människor, sju nätter, sju frukostar, för 5950 kronor. Fler än 100 hotell att välja bland.

Så köper du och använder My Summer Treat-passet

  1. Gå til My Summer Treat-köpsidan och dra bankkortet.
  2. Hotellpasset och kvittot skickas direkt till din inkorg.
  3. När det är mottaget kan du börja att boka hotellnätter. Du behöver såklart inte boka allihop på samma gång. Här bokar du.
  4. Ut i Norden med dig! Det är smart att ha hotellpasset nära till hands, eftersom du behöver visa det vid incheckning varje gång du anländer till ett nytt hotell.

Diving-into-a-lake_16_9

Unlimited Nights – bo så mycket du vill i sommar

Med Unlimited Nights-hotellpasset i fickan, kan du och din plus one bo så mycket på hotell som ni orkar mellan 24 juni och 21 augusti. Här finns alla möjligheter att hyra ut bostaden, packa väskan och vara borta hela sommaren.

Dra till Luleå i norr och Köpenhamn i syd, över sundet till Malmö och vidare till Stockholm, Helsingfors, Göteborg eller Oslo. Därifrån har du hela pärlbandet av undersköna norska kuststäder inom räckhåll. För 30 000 kr har ni 58 nätter och fler än 200 hotell att välja bland.

Så köper du och använder Unlimited Nights-passet

  1. Gå til Unlimited Nights-köpsidan och köp passet där.
  2. Hotellpasset och kvittot skicka till din e-postadress.
  3. Nu kan du börja boka hotellnätter, om du vill. Länk till bokningssidan får du per e-post.
  4. Ha en underbar sommar och kom ihåg att visa ditt hotellpass vid incheckning.

Couple holding hands on a beach_16_9

Båda paketen är giltiga mellan 24 juni och 21 augusti, och gäller för två personer i Standard- eller Moderaterum. Bacon, croissanter, juice och allt annat på frukostbuffén ingår.

Ska barnen med? Upp till två barn (max 9 år gamla) bor gratis när de delar säng med sina föräldrar. För barn över 9 år behöver du boka extrasäng. Priset för extrasäng varierar mellan hotellen men det brukar kosta omkring 250 kronor per natt.