Har du hört att du nu kan använda vår app för att låsa upp dörren till ditt hotellrum? Ja, det är faktiskt sant. Du kan aktivera hissen och öppna dörren till ditt hotellrum med mobiltelefonen och slipper att hålla reda på nyckelkort som lätt tappas bort. Allt du behöver är din mobiltelefon. Med hjälp av Mobile Keys som du hittar i appen kan du betala för din vistelse, checka in, aktivera hissen, öppna hotellrummet, checka ut och mycket mer. Enkelt, smart och tryggt!

Strawberry app and a coffee

Vår app hjälper dig inte bara att låsa upp dörrar. Du kan självklart också boka hotell på rekordtid, betala, checka in och ut och ha full översikt över dina bonuspoäng och bokningar. Önskar du att kontakta hotellet du har bokat hittar du kontaktuppgifter snabbt i bokningen i appen. Efter incheckning kan du chatta med receptionen, och enkelt få information om allt som rör din hotellvistelse.


Mobile Keys finns tillgängligt på många av våra hotell, samtidigt som vi ständigt jobbar med att applicera funktionen på fler hotell!


Teknologi som verktyg för en bättre hotellvistelse


Med mobila nycklar och digital incheckning kan hotellen lägga mer tid på sina gäster. Samtidigt får de mer tid till att hjälpa dem som vill checka in personligen och köerna kommer bli mindre under rusningstid. Receptionen kan se upp från datorskärmen, berätta om vad som sker på destinationen, reservera bord på restauranger, servera en kopp kaffe och bry sig om och ta hand om gästerna mycket mer. Flera smarta funktioner och språkversioner finns att vänta.


Världsrekord när Mobile Keys låste upp över 2000 hotellrum


Vår app har laddats ner av av flera hundra tusen hotellgäster och är idag den hotellapp med flest användare och mest funktionalitet. Det har länge varit ett önskemål från hotellgäster att kunna använda mobiltelefonen som nyckel och i januari 2018 sattes ett nytt världsrekord då 2000 nöjda gäster använde mobilnycklar på våra hotell i Stockholm. Lösningen med mobila nycklar är utvecklat av ASSA ABLOY och bygger på plattformen Seos® för att försäkra om att säkerheten håller högsta möjliga nivå.


Ladda ner appen och få en enklare reseupplevelse. Vi ser fram emot att se dig på våra hotell och i vår app!
Allt blir enklare med hjälp av appen. Har du laddat ner den?


Här kan du ladda ner appen till iPhone


Här kan du ladda ner appen till Android