Nu behöver du inte längre svettas under ett täcke för att få till ett bra ljud till din podcast - kom och spela in dina avsnitt hos oss istället! Allt du behöver är din dator. Läs mer om vilka hotell i Stockholm som erbjuder podcast-rum nedan.

Ulrikke Brandstorp spelar in podd på Comfort Hotel Kista
Ulrikke Brandstorp i podcastrummet på Comfort Hotel Kista

Clarion Hotel® Sign – The Studio

Spela in podcasten på samma ställe som proffsen gör det! På Clarion Hotel Sign hittar du The Studio är för fyra personer och har allt teknik som du behöver. Bara att komma ihåg att ta med din dator. Det är även högtalare installerat i loungen utanför studion så det är möjligt att livepodda med publik.

the-studio-clarion-hotel-signThe Studio på Clarion Hotel Sign

Hotellet ligger mitt i city med The Social Bar & Bistro på hotellet - så passa på att ta en god lunch innan du spelar in en rekordbrytande podd till dina lyssnare.

Clarion Hotel Sign Kitchen & TableThe Social Bar & Bistro på Clarion Hotel Sign

Comfort Hotel® Kista

18 minuter från Stockholms city med tunnelbana hittar du Comfort Hotel Kista och deras podcast-rum. Här kan du spela in din podcast för endast 115 kr per timme.

podcast-room-comfort-hotel-kista Comfort Hotel Kistas podcast-rum

Lite teknisk info för dig som förstår teknik:

  • 4 RØDE-mikrofoner
  • Ljudkort från Scarlett (18i8)
  • Ljudisolerat

Lobby Comfort Hotel KistaLobbyn på Comfort Hotel Kista

Före eller efter jobbet är gjort och podcasten är inspelad kan du hänga i hotellets lobby. Perfekt för att möta upp dina gäster. Här kan ni ta något att äta eller dricka medan ni diskuterar frågor eller när du redigerar avsnittet.

För att boka podcast-rummet skickar du bara ett mail till co.kista@strawberry.se!

At Six

Kom till Brunkebergstorg 6 och spännande At Six. Bli inspirerat av de fantastiska omgivningarna innan du går in i inspelningsrummet. I detta podcast-rum finns innovativa lösningar för ljud och inspelning.

Stanna kvar ett tag efter inspelningen och ta en välförtjänt drink på hotellets intima bar - Blanche & Hierta. Där kan du både dricka och äta gott medan du tittar ut över människorna som rör sig på Brunkebergstorg.

blanche & hierta wine barBlanche & Hierta