Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Kista Kista ,  Sverige

Comfort Hotel® Kista

Kista,  Sverige

Ett hotell med optimalt läge vid Kista Galleria, Kistamässan och tunnelbanan som tar dig till Stockholm city på 18 min. Comfort Hotel Kista har 194 nya och moderna hotellrum, Barception, stor lounge och gym.

Comfort Hotel® Kista 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,2
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Kista

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Comfort Hotel Kista är ett spännande hotell mitt i Kista centrum, bara 18 minuter från centrala Stockholm. Comfort Hotel Kista ger dig det du vill ha och skippar det överflödiga. Vi har inte rumservice eller minibarer, men vi har en Barception i vår lobby. En kombination av bar och reception, där du kan checka in, köpa dig något gott att äta, ta en drink och träffa nya människor eller sätta dig ner för att jobba.

Nära Kistamässan och Kista Galleria

Ska du besöka Kistamässan eller ett företag som håller till i Kista eller Solna? Då passar läget på Comfort Hotel Kista perfekt. Vi är granne med Kista Galleria och där finns i princip allt, mode, prylar, shopping, mat, gokart och bio - vad mer behöver man?

5 minuter från tunnelbanan 

Comfort Hotel Kista ligger nära både Bromma och Arlanda flygplats. In till Stockholm city tar det 18 minuter med tunnelbanan. Pendeltågsstationen är 1200 meter bort - och där går tågen söderut in till stan eller norrut till Arlanda. Ja, nära till allt alltså.

Enkel och snabb mat hela dygnet

Comfort Hotel satsar på mat som är god, enkel och schysst mot både kroppen och miljön. I vår Barception hittar du middag, snacks, fika, kaffe och annat gott. Frukosten är en hybrid mellan klassisk hotellbuffé och en caféfrukost. Vi har grönt fokus och ser till att duka upp precis det du behöver, men vi skippar onödigt överflöd. Se alla serviceutbud vi erbjuder här

Välplanerade hotellrum för stora som små sällskap

Comfort Hotel Kista har såklart olika rum för olika behov. Ska du resa själv, med familjen eller med ett gäng kompisar? Vi har enkelrum, dubbelrum och XXL-rum som rymmer 6 personer. Vi har också åtta stycken tillgänglighetsanpassade rum. Följ med på den här sidan så kan du inom kort boka rummen. 

Stor lobby för jobb & umgänge

Vårt entréplan är stort och inbjudande. Här kan du sitta och jobba, ta en paus, hänga med kompisar och kollegor, käka, ta en kaffe eller en dryck. I vår lobby finns det plats för alla.

Gratis wifi

Självklart har du tillgång till trådlöst internet på hela hotellet, utan extra kostnader. Vi har också internet via kabel om det önskas. 

  • Isafjordsgatan 21 164 40 Kista , Sverige

Om Comfort Hotel Kista

Antal hotellrum

194 rum

Avstånd till flygplats

Arlanda Airport, 30 km, 20 min med bil/taxi. Flygbussarna från Kista till Arlanda tar 29 minuter. 

Bromma flygplats, 8 km, 10-15 min med bil/taxi.

Avstånd lokaltrafik

Kista T-bana, 500m. Blå linje mot Kungsträdgården tar dig in till Stockholm city på 18 minuter. 

Helenelund pendeltågsstation: 1200m.

Avstånd till Mall of Scandinavia och Friends Arena

8 km, ca 10 min med bil

Om Comfort Hotel©

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.