Äntligen är det dags: nu kan du köpa våra sommarpass! De årliga sommarpassen från Strawberry har varit en stor succé, och du kommer inte bli besviken 2024 heller. Med hela 3 olika pass att välja mellan kan du planera sommaren precis så som du vill ha den.

 Two paddling in the Nordic evening sun

Backpacker-passet

Köp singelpasset och starta sommarens resa!
chevronRight

Sommarpasset – 5 eller 10 nätter

Köp sommarpasset nu. Välj mellan 5 och 10 nätter!
chevronRight

Vad är egentligen grejen med sommarpass, undrar du? Jo, det är så att när du har köpt sommarpasset har du redan betalat för flera hotellnätter runt om i Norden – så då vet du exakt vad du har kvar att använda på upplevelser och aktiviteter. Vi får inte heller glömma att priset per natt blir betydligt mycket billigare när du köper ett pass, just saying. Och bonuspoäng, ja det tjänar du som vanligt – efter varje vistelse.


I år har du hela 3 sommarpass att välja mellan! Du får självklart våra vanliga pass där du kan välja mellan 5 nätter eller 10 nätter för 2 personer i dubbelrum. I tillägg har vi också gjort något extra för alla solo-resenärer och äventyrssökare där ute, nämligen Backpacker-passet, som ger dig 5 nätter i enkelrum. Passen ger dig mer frihet under sommarsemestern, och du väljer själv om du vill använda alla nätter i följd eller sprida ut dem över hela sommaren mellan 20 juni och 18 augusti. Det bästa av allt: den fantastiska hotellfrukosten ingår på alla hotell (förutom Comfort Hotel® Xpress), så du kan börja varje dag på bästa sätt.


Sommarpass 2024 – förbetald semester i Norden


Har du stora semesterplaner i sommar eller funderar du bara på en weekendresa till grannstaden? Oavsett hur många hotellnätter du behöver i sommar har vi passet för dig. Välj mellan 5 och 10 hotellnätter för 2 personer i dubbelrum, och njut av över 100 hotell på olika destinationer över hela Norden. Och det bästa av allt, fastpriset per natt är nästan orimligt billigt!  • Sommarpass med 5 nätter kostar 4950 kr, alltså ett fastpris på 990 kr per rum och natt.

  • Sommarpass med 10 nätter kostar 8900 kr, vilket ger ett fastpris på 890 kr per rum och natt.


Passet är personligt och hotellbokningen måste vara i passets ägares namn. Men du kan självklart ta med dig en massa vänner - du kan boka upp till 3 hotellnätter (alltså 3 dubbelrum) på en och samma natt, beroende på tillgänglighet på hotellet.


Så här köper och använder du sommarpasset  1. Gå till den här sidan och köpa passet som passar dig. Kom ihåg att välja rätt antal nätter!

  2. Bekräftelse av köpet och hotellpasset skickas till dig via mejl.

  3. I mejlet får du också en länk till bokningssidan där du bokar dina hotellnätter. Låt planeringen börja!

  4. Rulla in i hotellets entré med resväskan packad med solkräm, badkläder och tjocka tröjor. Sen är det bara att uppge ditt hotellpass unika kod när du checkar in.


Funderar du på om hotellen du vill bo på ingår i passet? Här kan du se alla hotell du har tillgång till med sommarpasset.


The Summer Flee - swim in a lake_16_9


Backpacker-passet – äventyrlig egentid


Planerar du att utforska Norden på dina egna villkor, med dina egna intressen och i din egen takt? Våra solo-resenärer har pratat och vi har lyssnat - du ska självklart inte behöva betala för 2 när du bara behöver plats för 1! Därför lanserar vi ett helt nytt enkelrumspass, där du köper 5 nätter för 1 person i enkelrum. Här får du tillgång till nästan 40 utvalda hotell över hela Norden, alltså de hotell med de bästa enkelrummen!


Passet kostar 3950 kr, vilket ger ett fastpris på endast 790 kr per natt! Kom ihåg att passet är personligt, så bokningen måste vara i ditt namn. Men du kan boka upp till 3 enkelrum per natt, beroende på tillgänglighet på hotellet, så länge du själv bor i ett av dem. Om du däremot träffar en ny resevän på vägen som du vill ha nära, kan du alltid uppgradera till ett dubbelrum mot en extra kostnad, förutsatt att hotellet har tillgänglighet.


Så här köper och använder du Backpacker-passet  1. Gå till den här sidan och köp passet.

  2. Bekräftelse av köpet och hotellpasset skickas till dig via mejl.

  3. I mejlet får du också en länk till bokningssidan där du bokar dina hotellnätter. Boka på!

  4. Dra till hotellet, berätta ditt hotellpass unika kod för receptionisten. Spring upp på rummet, släng av dig ryggsäcken och ge dig ut på äventyr!


Funderar du på om hotellen du vill bo på ingår i detta pass? Här kan du se alla hotell du har tillgång till med Backpacker-passet.


The Whole Shebang - jump in lake_16_9
Behöver du inspiration till vad du kan uppleva med ett sommarpass? Då kan du läsa den här artikeln som innehåller massa bra tips till årets sommarsemester i Norge och Sverige.

Backpacker-passet

Köp singelpasset och starta sommarens resa!
chevronRight

Sommarpasset – 5 eller 10 nätter

Köp sommarpasset nu. Välj mellan 5 och 10 nätter!
chevronRight