Perfekta skidbackar, strålande sol och blå himmel, afterski och frukostbuffé. Tillbringa påsken på ett av våra fjällhotell och njut av ett par dagar utanför stan. Vi har listat 5 anledningar till att hänga i fjällen under påsken.

People looking at view from Copperhill Mountain Lodge

Spana in våra utvalda erbjudanden

Utforska säsongens bästa erbjudanden här!

1. Nära till skidbackarna


Det är korta avstånd till både skidspåret och slalombacken från hotellen. Är det någon i familjen som vill åka längdskidor medan de andra hellre vill åka snowboard? Boka in er på ett fjällhotell i påsk där alla i familjen kan hitta ett alternativ som passar dem. Även den trötte som bara vill sitta framför kaminen med en bra bok.


2. Afterski


Efter en lång dag på backen och kroppen känns tung finns det få saker som smakar bättre än en afterski. Där kan man värma sig vid kaminen i glada vänners lag och slappna av med någonting gott att dricka. Stanna en liten stund eller bli långvarig!


3. Spa


Varför inte unna dig det lilla extra och boka ett hotell med spa? Copperhill Mountain Lodge är ett alpint designhotell i Åre. Njut av det prisbelönta spa med ångande bad, panoramavyer eller en behandling där lågväxta fjällenar har lånat ut sin doft till massageoljan. Det här är vardagslyx i sitt esse!


Copperhill-pool-snow.jpgDen magiska utsikten från hotellets pool.


4. Påskväder


Ett par minusgrader håller snön fin för skidåkning och kroppen varm i kläderna. De nya solglasögonen får äntligen debutera. Och en varm kopp choklad från termosen väntar så fort du hittat den perfekta stubben att sitta på under solen. Vädret under påsken är den perfekta kombinationen för en skön långhelg.


5. Andas ut


Sov så länge du vill, få alla måltider serverade, låt andra bädda din säng och städa ditt rum när du åker hem. Ingen disk, ingen dammsugning och ingen stress. Du kan med andra ord slappna av och andas ut.


Det finns många fina fjällhotell i både Norge och Sverige, välj det som passar dina behov bäst.


Glad (hotell)påsk!

Spana in våra utvalda erbjudanden

Utforska säsongens bästa erbjudanden här!