Inget riktigt höstlov utan en rysmysig natt på hotell! Det sägs nämligen att våra hotellrum på Quality Hotel™ i Göteborg genomgår en kuslig förvandling och hemsöks av läskiga (men snälla) spöken, nu när Halloween närmar sig. Hela familjen är hemskt välkommen att checka in för att göra våra spökvänner sällskap!

Halloween läskigt hotellrum Quality Hotel
Ett rysligt höstlov utöver det vanliga? Nu kan hela familjen övernatta i ett läskigt hotellrum på hemsökta Quality Hotel™ i Göteborg.

Vi har fem olika Quality Hotel™ runt om i Göteborg och fyra av dem bär på sin egen, unika och kanske lite rysliga historia. Detta är historier som det fram tills nu enbart har tisslats och tasslats om mellan den egna personalen.


Det ryktas bland annat om att försvunna arbetare från Carnegies gamla porterbryggeri har synts till i några av rummen på Quality Hotel™ Waterfront, strax intill Göta Älv. Det kommer ibland klagomål från gäster om att det är oväsen från rummet bredvid, ett rum som ingen (levande) gäst har checkat in i.


Andra har vittnat om att de sett skepnaden av den tidigare Direktören av det gamla väveriet vid Krokslätts fabriker i närheten av Quality Hotel™ The Weaver i Mölndal. Det sägs att han om nätterna brukar flytta runt saker på hotellet när han letar efter textilier till sitt livsverk, något som han aldrig hann färdigställa under tiden han levde.


Fråga receptionisten för att få höra fler kusliga spökhistorier om våra andra hotell Quality Hotel™ 11 och Quality Hotel™ Panorama


view-water-quality-hotel-waterfrontVarje hotell har minst en egen spökhistoria. Fråga personalen i repan!


Checka in och bo med våra hotellspöken


Årets kusligaste högtid Halloween närmar sig med stormsteg och vad passar väl bättre än att lära känna ett hotellspöke, eller kanske två? Under höstlovet kan nämligen hela familjen övernatta i något av våra läskiga hotellrum, som sägs vara hemsökta, på Quality Hotel™.


Vi har endast besök av snälla spöken och våra läskiga hotellrum är en upplevelse för hela familjen. Låter det ändå lite för kusligt? Självklart har vi även spökfria rum, renade med salvia och boostade med positiva energier, för en lite lugnare vistelse.


Rädd liten flickaVad väljer du i höst: Läskigt hotellrum eller spökfritt hotellrum?


Mer höstlovskul och rysmys i Göteborg


På Quality Hotel™ kan det dyka upp många kusliga överraskningar för alla bus- och godissugna familjer. Häng med på vår spökjakt, ät en rysmysig middag i vår restaurang och varför inte passa på att utmana varandra i shuffleboard!


Våra hotell ligger bara en höstpromenad (eller en spårvagnstur) bort från populära platser att besöka i Göteborg i höst. Gå några varv i skräckhusen på Halloween på Liseberg, följ med på spökvandring, upplev teater med mordgåtor, säg hej till spindlarna på Universeum eller hälsa på hos spökena på Alfons Åbergs Kulturhus.


Bjuder Göteborg på sol? Passa på att ta en härlig höstpromenad i Slottsskogen eller njut av en kanelbullefika vid kullerstensgatorna i Haga!


Göteborg spårvagn Beatrice Törnros Göteborg & CoHoppa på spårvagnen och åk mot Halloween på Liseberg eller ta en höstpromenad i Slottsskogen. Copyright: Beatrice Törnros/Göteborg & Co


Läs mer och boka ett läskigt hotellrum här:


Quality Hotel™ 11, Eriksberg
Quality Hotel™ Panorama, centrala Göteborg
Quality Hotel™ The Weaver, Mölndal
Quality Hotel™ Waterfront, MajornaMen vänta inte allt för länge – vi har endast ett fåtal läskiga rum..!