Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Göteborg

Välkommen till Sveriges framsida och Göteborg. Här kan du välja mellan konferenshotell med bra kommunikationer in till centrala Göteborg, designhotell mitt i city eller prisvärda hotell med nära till allt.

Vill du ha ett paket? I Packtivity kan du välja mellan upplevelser och aktiviteter som du kan boka samtidigt med hotellvistelsen. Varsågod!

Centralt läge i Göteborg – oavsett vilken stadsdel du väljer

Det är lätt att resa lokalt i Göteborg, så oavsett vilket av våra Göteborgshotell du bor på finns alla möjligheter att uppleva Götets sevärdheter och attraktioner. Vi har hotell i Göteborg city, på Skeppsbron, på Drottningtorget, nära Ullevi, nära Liseberg, och på Eriksberg samt Tingstad.  

Från Liseberg och festivaler till charmiga Haga och livliga Avenyn

Ta spårvagnen eller bussen från hotellet till avslappnade Majorna eller Haga och njut av folklivet. Promenera från hotellet till Avenyn, shoppa i Nordstan eller tjôta natten lång på någon av Andra Långgatans nattklubbar. Upplev Göteborgs konstmuseum, nya Ullevi Stadion eller Slottsskogen, där musikfestivalen Way Out West hålls i augusti varje år. Besök Masthuggskyrkan och se den enastående utsikten över staden. Missa inte nöjesparken Liseberg eller fiskmarknaden Feskekörka, där du blir påmind om att Göteborg är en levande hamnstad.

Fiskälskarnas paradis

Om du gillar fisk och skaldjur har du kommit till rätt ställe. I Göteborg finns många restauranger med fokus på havets läckerheter, på gångavstånd från våra hotell.

Hotell nära Göteborg C

Ett stenkast från Göteborgs Centralstation ligger ett par av våra hotell, de övriga hotellen når du enkelt med buss, taxi eller spårvagn.

Julbord i Göteborg

Kom i julstämning i Göteborg med kollegorna, släkt och vänner! Vårt utbud av olika julbord finner du här, boka det som passar dig bäst.

Mer om Göteborg

Läs vår stora guide till Göteborgs bästa restauranger och barer

Fem Göteborgstips för familjen

Närliggande destinationer

Borås

Stenungsund

Trollhättan

Varberg

Vänersborg

Läs mindre
21 hotell i Göteborg

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.