Som familj, både som förälder och barn, kan det vara skönt att fly undan vardagen ibland. Vad passar då bättre än en weekend på hotell? Slipp tråkiga vardagsbesvär som disk, städning och bäddning och stärk relationen mellan dig och din familj. Här tipsar vi om riktigt bra familjehotell i Sverige - kanske hittar du det perfekta hotellet för er nästa staycation!

Barn skrattar i en hotellsäng

Quality Hotel™ Ekoxen, Linköping


I Linköping finns många mysiga saker att hitta på tillsammans med barnen. Djupdyk i stadens historia på Friluftsmuséet Gamla Linköping. En dag fylld med frisk luft, mysiga kullerstensgator och historiska trädgårdar.


Checka in i ett rymligt familjerum på trevliga Quality Hotel Ekoxen. Med sitt centrala läge är det enkelt att hitta hit. Självklart finns både restaurang och bar om ni är sugna på en lugnare kväll på hotellet.


Familjerum Quality Hotel EkoxenPå Quality Hotel Ekoxen finns det plats för 4 personer i familjerummen


Comfort Hotel® Malmö


Malmö är mer än Zlatan och Turning Torso. Staden lämpar sig utmärkt för en familjeweekend och kan erbjuda många riktigt bra aktiviteter, sevärdheter och restauranger. Hyr en cykel och upplev stadens många olika skepnader!


Comfort Hotel Malmö är ett trendigt hotell som ligger precis vid centralstationen. Hotellet har 293 rum och är ett av södra Sveriges allra största. Här får du och din familj en chans att koppla av. Hotellet har både egen bar och restaurang.


Comfort-Hotel-Malmö-bedroom


Quality Hotel™ View, Malmö


Om ni inte vill bo mitt i smeten i Malmö så är Quality Hotel View hotellet för er! Enkelt att ta sig hit med bil. Under längre lovperioder har de dessutom ett lekrum för barn med HOPPBORG och annat roligt. Helt klart en succé för ungarna!


quality hotel view fasadQuality Hotel View i Hyllie har grannar som Malmö Arena, MalmöMässan och Emporia köpcenter
Familjerum extra säng quality hotel viewChecka in i ett supersnyggt familjerum med plats upp till 4 personer


Quality Hotel™ Friends, Stockholm


I Sveriges huvudstad finns det något för hela familjen. Stockholm kan du besöka året om och erbjuder allt du behöver för en riktigt bra hotellweekend med barn.


Shuffleboard-Quality-Hotel-FriendsShuffleboard-turnering? Vinnaren får välja musik i bilen på väg hem.


Quality Hotel Friends ligger precis intill Friends Arena och Mall of Scandinavia. Här har du och dina barn aldrig en tråkig stund. Hotellet lämpar sig väldigt bra för barnfamiljen, vilket vi skrivit om tidigare. Avrunda kvällen gör ni förslagsvis på restaurang The Social Bar & Bistro på 25:e våningen.


BrasserieX-Quality-Hotel-FriendsThe Social Bar & Bistro. Perfekt omgivning för att leka att ni sitter och äter i ett häftigt rymdskepp.


Comfort Hotel® Göteborg


seng-rom-comfort-hotel-goteborgSov gott, men inte för gott så ni missar hotellfrukosten!


Ta en härlig staycation i fina och rymliga rum på Comfort Hotel Göteborg. Hotellet ligger mitt i centrum, granne med Göta älv och bara tio minuter från Avenyn. På hotellet har ni allt ni behöver i form av OGBG Bar & Restaurang, takterrass och fri surf.


Comfort Hotel Göteborg OGBGFärgstarka OGBG Bar & Restaurant


Quality Hotel™ Panorama Göteborg


Quality Hotel Panorama Göteborg ligger bara några minuter från E6:an och E20:an med bil. Till allas glädje erbjuder hotellet ett lekrum i anslutning till restaurangen, Brasserie P, om det skulle bli alldeles för långtråkigt vid bordet...


quality hotel panorama standard dubbelrumMed sina 13 våningar har många av rummen en schysst utsikt över Göteborg


Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall


Riktar du blickarna längre norrut hittar du Sundsvall – utsedd till en av Sveriges vackraste städer. Med vacker arkitektur och charmiga stenhus får ni förutsättningar för en trivsam och avkopplande stund.


Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall ingår frukost och kvällsmat i rumspriset. Här får ni en chans att slappna av och glömma vardagslivet därhemma.


frukost-Grand-Hotel-Sundsvall


Quality Hotel™ Luleå


Befinner du dig ännu längre norrut? Då kanske det passar med en härlig hotellvistelse i Luleå.


Quality Hotel Luleå ligger nära Norra Hamn och bara ett stenkast från Stadsparken och Norrbottensteatern. I hotellets restaurang, Cook's Krog, serveras välsmakande specialiteter från Norrbotten och Lappland. I ett Superior dubbelrum (enkelsängar) finns plats för 4 personer, med två barn i bäddsoffa. Om familjen gillar att basta så har hotellet en bastu att värma upp sig i efter en dag full av nya intryck.


Superior dubbelrum enkelsängar quality hotel luleåBo centralt på Quality Hotel Luleå