Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Hotell i Tórshavn

Huvudstaden på Färöarna, Tórshavn, är den självklara destinationen för besökare. Här finns natur och kultur nära varandra, kombinerat med slående, unik Nord-Atlantisk arkitektur. Anmäl dig till en guidad tur eller utforska på egen hand.

Huvudstad med kultur, natur och arkitektur

Välkommen till Tórshavn, huvudstaden på de vackra Färöarna! Denna charmiga stad har mycket att erbjuda, från sin unika nordiska kultur till sin fantastiska natur. Om du letar efter det perfekta stället att bo på under din vistelse behöver du inte leta längre än till Hotel Føroyar.

Bo på Hotel Føroyar strax utanför stadens centrum

Hotel Føroyar är det perfekta resmålet för resenärer som önskar både komfort och natur i perfekt harmoni. Hotellet ligger vackert på en ås med spektakulär utsikt över staden Tórshavn och Atlanten. Rummen är moderna och elegant innredda, och skaper en mysig atmosfär där gästerna kan slappna av och njuta av lugnet. En av de mest imponerande faciliteterna på Hotel Føroyar är den 360-graders roterande restaurangen där gästerna kan njuta av utsökt mat medan de tar in panoramautsikten över staden och havet. Maten tillagas med färska lokala råvaror och ger en smak av den unika färöiska matkulturen.

Upplevelser på nära håll

För de som önskar att utforska området runtom Tórshavn, är Hotel Føroyar den perfekta utgångspunkten för en rad aktiviteter och utflykter, som vandring i de vackra bergen eller båttur längst kusten för att uppleva den fantastiska naturen på nära håll. Efter en dag med äventyr och upplevelser kan gästerna varva ner i hotellets spa som erbjuder en rad avslappnande behandlingar och massage för att ladda batterierna och njuta av sin semester till fullo.

Läs mindre
1 hotell i Tórshavn

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.