Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Hobo Helsinki Helsingfors ,  Finland

Hobo Helsinki

Helsingfors,  Finland

Spänn fast säkerhetsbältet Helsingfors – Hobo kommer till dig! Hotellet är inspirerat av kvarteren som omger oss. En resa som vi växer av, ett sätt att leva på som alltid utvecklas. Hobo är så mycket mer än ett hotell, och du är en del av det.

Hobo Helsinki 0 5
Omdöme från TripAdvisor  

Detta boutiquehotellet har ett fantastiskt läge mitt i city. Våra gäster kan förvänta sig hotellrum med unik och nytänkande inredning, och spännande matupplevelser i hotellets restaurang, bar och café. Vår matfilosofi präglas av hållbarhet och de öppna lokalerna är en plats för nya möten och levande stämning. Här kan alla njuta av hotellets härliga atmosfär, som på ett inspirerande vis för samman lokala och urbana kulturer. Besök Hobo för en helt ny upplevelse av Helsingfors!

Var med och skapa Hobo Helsinki

Hobo är skapat av – och för – nyfikna människor med en hunger efter nya upplevelser och kunskaper. Varje gäst sätter sin speciella prägel och är därmed en del av Hobos utveckling. Hobo har 183 rum som andas kreativitet och komfort – här kan du se fram emot mycket mer än bara en god natts sömn. Vårt centrala läge gör det enkelt att utforska Helsingfors stora utbud av kulturella aktiviteter, shopping, underhållning och nattliv.  

Exceptionella hotellrum

Hotellets 183 rum inkluderar allt från Hobo Sleeper, superiorrum och våra mer rymliga Hobo Studios. Alla som önskar en extra lyxig vistelse kan checka in på någon av våra unika Hobo Suites, som vi har två stycken av. Vi har självklart även hotellrum anpassade för gäster med funktionsvariation. Ta kontakt med oss om du vill veta mer!

Hållbar matfilosofi och evenemang

Vår restaurang och bar är öppen för alla. Kom förbi för god mat och dryck, vare sig du bor på hotellet eller är bosatt i staden. Vår matfilosofi kretsar kring färska, säsongsbaserade och lokala råvaror. Här ser vi till att du blir väl omhändertagen från morgon till kväll. En våning upp kan du arrangera större evenemang, uppträdanden, firanden och mycket mer. Har du en idé så ser vi till att den blir till verklighet tillsammans!

Hobo – urbana omgivningar med lokal prägel

På Hobo är du omgiven av lokal inspiration med internationella inslag. En plats där vi bor, jobbar, skapar, hänger och umgås tillsammans. Smarta lösningar i inredningen är designade och noga utvalda i samarbete med designstudion Aisslinger.

Kontakt

  • Kluuvikatu 4 00100 Helsingfors , Finland

Hitta till hotellet

Med tunnelbana

Den närmaste tunnelbanestationen är Helsingfors universitet. Du kan dessutom enkelt ta dig till Hobo Helsinki från Helsingfors centralstation.

Med buss

Ta en bussen till Elielinaukio eller Järnvägstorget.

Från Helsinki-Vantaa Airport

Från flygplatsen kan du ta kan resa med tåg I eller P eller buss nummer 615 till Järnvägstorget. Alternativt kan du ta Finnair-bussen till Elielinaukio.

Med spårvagn

Närmaste spårvagnshållplats ligger bara 20 meter bort vid Aleksanterinkatu (spårvagn 2, 4, 5 och 7).

Vid ankomst från flygplatsen

Pendeltåget (I&P) tar ungefär 50 minuter från flygplatsen till Järnvägstorget, dit även buss nummer 615 anländer. Från Järnvägstorget är det bara 10 minuters promenad till hotellet. Om du hellre reser med spårvagn kan du ta spårvagnslinje 4 eller 7 från centralstationen till Aleksanterinkatu - resan tar bara 5 minuter. Du kan också ta Finnair-bussen till Elielinaukio och gå till hotellet (10 minuter) eller ta spårvagn 2 eller 7.

Om Hotel

Antal rum

183

Antal konferansrum

6

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.