Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Hotel Haven Helsingfors ,  Finland

Hotel Haven

Helsingfors,  Finland

Hotel Haven är ett elegant gömställe vid Södra Hamnen och det stimmiga Salutorget i Helsingfors - endast en kort promenad från vackra Esplanaden. Njut av våra magnifika rum med havsutsikt, konferensmöjligheter, enastående restauranger och bar.

Hotel Haven 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Boutiquehotellet Hotel Haven lever upp till sitt namn - ett elegant och stilfullt gömställe i hjärtat av Helsingfors, endast ett stenkast från havet. Om du letar efter avskildhet är Hotel Havel ett perfekt val med sina 137 magiska rum, 4 konferensrum, auditorium, bar och restauranger. Den goda frukosten på hotellet serveras i den nästäldsta stenbyggnaden i Helsingfors, Restaurang Haven, vilket också går att boka för privata middagar. Hotel Haven är den ideala platsen för att njuta av Helsingfors mångfaldhet – från den marina miljön till stadsparker.

Perfekt läge vid havet

Njut av din vistelse i hjärtat av Helsingfors, vid Södra Hamnen. Hotel Haven är centralt beläget i en historisk del av staden med bara några minuters gång till de bästa barerna, restaurangerna och sevärdheterna i Helsingfors. Med kollektivtrafiken kan du enkelt ta dig till hotellet, som ligger ca 1 km från centralstationen.
Utanför hotellet kan du under sommartid höra måsarna och känna lukten av vågorna – havet ligger bokstavligen endast ett stenkast bort, likaså det historiska Salutorget. Även sevärdheter som Helsingfors domkyrka och Sveaborg ligger nära hotellet.

Generösa hotellrum

Hotel Haven erbjuder 137 bekväma och rymliga rum med havsutsikt i sex olika kategorier – från lyxiga Superiorrum till den 80 kvadratmeter stora Town Square-sviten. Inredningen är chic och tidlös i dova färger för att ge lugn och energi till sinne och kropp. Hotellet är designat av Jaakko Puro.

Hem för tre topprestauranger

Restaurang Haven ligger i en av Helsingfors äldsta stenbyggnader och har en utsikt över det historiska Salutorget. Restaurangen är den perfekta miljön för en privat middagsupplevelse för upp till 100 personer. Här serveras även den generösa frukosten.

På hotellets innergård finns två high-end-restauranger – Ultima och Sue Ellen. Välj mellan det bästa från modern finsk gastronomi hos Ultima eller en enkel meny med inspiration från de södra delarna av USA hos Sue Ellen. Båda restaurangerna lagar kreativa rätter med färska ingredienser och är grundade av de finska mästerkockarna Henri Alén and Tommi Tuominen.

Town Square-sviten

Town Square-sviten är den mest prestigefyllda sviten hos Hotel Haven. Den 80 kvadratmeter stora sviten bjuder på en unik hotellupplevelse med loungedel och öppen spis. Eftersom att sviten ligger på 7:e våningen bjuder den även på en fantastisk utsikt över havet, Salutorget och Presidentens slott.

Möten och konferenser

För gäster som är här i affärer erbjuder vi 4 mötesrum med plats för upp till 40 personer samt ett auditorium med plats för 62 personer. Vår personal står redo med en hjälpande hand för att ni ska få ett framgångsrikt möte.

Bar Haven

Den inbjudande baren Bar Haven har ett utbud av rom, konjak, whiskey och champagne som tar din gom på en spännande resa. Baren är också populär bland stadsbor och andra besökare i Helsingfors. En god barmeny är alltid tillgänglig.

Kontakt

  • Unioninkatu 17 00130 Helsingfors , Finland

Hitta till hotellet

Tunnelbana, tåg eller spårvagn

Tunnelbanestation: Helsingin Yliopisto
Spårvagnsstation: Kauppatori, ta spårvagn 2
Tågstation: Rautatieasema

Från Helsinki-Vantaa Airport tar det cirka 30 minuter med taxi (20 km) till Hotel Haven.

Tåg

Tågen (I & P-tåg) går direkt mellan flygplatsen och tågstationen.
Finnair City Bus: avgår var 20:e minut mellan flygplatsen och tågstationen.
Buss 615: avgår var 10:e - 20:e minut mellan flygplatsen och tågstationen.

Taxi

30 minuters taxiresa (20 km)
Vi rekommenderar Helsinki Limo +358 207 870 360.

Om Hotel

Antal rum

137

Antal konferensrum

5

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.